Dolar

34,2533

Euro

37,2085

Altın

3.011,41

Bist

8.754,54

Dilipak'ın 'Fetullah Gülen' yorumu gündem oldu

Fetullah Gülen'in ölüm haberinin teyit edilmesinin ardından gazeteci Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulundu. Dilipak, konuyla ilgili kendisine yönelik tepkilere de cevap verdi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-21 12:44:18

Dilipak'ın 'Fetullah Gülen' yorumu gündem oldu

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün ardından FETÖ'cü hesaplardan ölüm haberi paylaşılmaya başlandı. Sosyal medyada firari FETÖ'cüler tarafından doğrulanan ölüm haberinin ardından Fetullah ile ilgili yorumlar yapılmaya başlandı.

Habervakti yazarı gazeteci Dilipak'ın Gülen ile ilgili yorumu dikkat çekti. Dilipak, Fetullah Gülen'in CIA'in taşeronu olduğunu yazdı.
Dilipak ayrıca hakkındaki iddialara da cevap verdi.

DİLİPAK'TAN FETULLAH GÜLEN YORUMU

"Gülen ölmüş. İnan lillah ve inan aleyhi raciun. Allah'tan geldik ve Allah'a döndürüleceğiz. Gülen ve ağlayan adamın öbür dünyada gülecek mi, ağlayacak mı olduğunu o zaman göreceğiz. Gülencileri güldüren ve ağlatanların da hesabı o gün görülecek. Bu günü şahidliklerin çoğu o gün geçerli olmayancak sanıyorum.

Evet her nefis ölümü tadacaktır. O'ndan geldik O'na döndürüleceğiz. O gün kim ağlayacak kim gülecek göreceğiz, o gizlenenlerin açıklandığı günde... Nasıl bilirsiniz derseniz yarın bu konuyu da yazacağım."

"GÜLEN CIA'NIN TÜRKİYE'DEKİ TAŞERONUDUR"

"Bu dünyada tartışıp durduğumuz şeylerin hakikati bize öbür dünyada gösterilecektir. Bana sorarsanız gülen CIA'nın türkiyedeki teşaronudur. Bu konuyla ilgili 90'ların başından itibaren bir çok yazım var. Birileri bu adamın peşinden koşarken ben hep bu tehdite dikkat çektim. Bu bağlantıyı kuran da dönemin MİT müsteşarı Fuat Doğudur. Onu diyanetle ilişkilendiren de DİB başkan yardımcısı Yaşar Tunagür'dür. İpler kopada kadar her istediklerini aldılar Paralel Devlet olarak. Düne kadar kadar bu konuda kendilerini uyaran birine trollerini saldırtanlar, bu konuda uluslararası sistemin kirli oyunlarını doğru anlamaya çalışsınlar. Kendi içlerindeki FETÖ nün zihniyet ikizlerine baksınlar."

"BENDE OLMAYAN BİR ŞEYİ BANA İSNAD EDENLER"

"Herkes konuşsun. Herkesin söylediklerinin ve söylemesi gerekirken söylemediklerinin hesabının sorulacağı bir gün var. Allah (cc) akıllardan ve kalplerden geçeni bilendir. Kim, kim için onda olmayan bir şeyi ona isnad ediyorsa, Allah o söz sahiplerini o işi kendisi yapmış gibi hesaba çekecek. Bende olmayan bir şeyi bana isnad edenler benim günahlarımın gönüllü hamallığını yapıyorlar. Durmak yok yola devam.. Kendi nefsimin avukatlığını yapacak değilim. Herşeyi bilen bir Rabbim var benim. Elhamdülillahi Rabbil alemin.

Not: Twitter mesajlarımdaki Arapça kelimeleri kendine göre yayınlarken dönüştürüyor. Onun için bazan yazım hataları oluşuyor"

1_843

Ekran Alıntısı_982

Haber Ara