Dolar

34,2842

Euro

37,2109

Altın

3.012,61

Bist

8.814,20

Doğu Perinçek'ten FETÖ elebaşı için dua! 'Allah günahlarını affetsin'

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, 'Gülen'in ölümü, Türkiye'nin FETÖ ile mücadelesinde nasıl bir aşamaya işaret ediyor?' sorusuna, 'Önce tabi Allah taksiratını affetsin. Allah günahlarını affetsin diyeceğim' cevabını verdi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-25 14:51:45

Gazeteci Kübra Par'ın "Siz bu terör örgütüne karşı yıllarca mücadele verdiniz. Siz ilk uyarıları yaptığınızda birileri belki daha olayın boyutunun farkında değildi. O yüzden bugün size sormak istedik, ne düşünüyorsunuz? Gülen'in ölümü, Türkiye'nin FETÖ ile mücadelesinde nasıl bir aşamaya işaret ediyor?" sorusuna Perinçek "Önce tabi Allah taksiratını affetsin. Allah günahlarını affetsin diyeceğim" dedi.

Bu sözler üzerine Kübra Par, "Biz ateşi bol olsun dedik, siz tersini söylüyorsunuz" deyince Perinçek "Ben böyle söyleyemem, çünkü cehenneme gönderme selahiyetine sahip değiliz. Tabi beddua bizim kültürümüzde var ama o beddua kültürünün bir parçası değilim. Bir kişinin arkasından konuşmuyoruz. Türkiye için çok önemli Fetullah Terör Örgütü bir Gladyo örgütlenmesiydi" açıklamasını yaptı.

SON VİDEO HABER

Narin'in öldürülmeden 1 saat önceki görüntüleri ortaya çıktı

Haber Ara