Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Engin Polat'ın paylaşımı Fenerbahçe taraftarını çıldırttı!

Engin Polat’ın Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi mağlup etmesinin ardından yaptığı paylaşım, Fenerbahçe taraftarını çileden çıkardı. 'Yönetemiyorsanız bırakın' ifadesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-09-22 13:49:55

Engin Polat'ın paylaşımı Fenerbahçe taraftarını çıldırttı!

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'nin evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olması, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ancak maçın ardından gelen tepkilerin merkezinde futbolcular değil, Engin Polat'ın sosyal medya paylaşımı vardı. Polat'ın yaptığı açıklama, Fenerbahçe taraftarını adeta çileden çıkardı.

"YÖNETEMİYORSANIZ BIRAKIN" PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Engin Polat, Galatasaray'ın galibiyetinin ardından sosyal medya hesabından, "Yönetemiyorsanız bırakın..." şeklinde bir paylaşım yaptı. Kara para aklama suçlamasıyla gündeme gelen ve kısa süre önce serbest bırakılan Polat'ın bu paylaşımı, Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini topladı.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN SERT YANIT: "BURADA KARA PARA YÖNETMİYORUZ"

Polat'ın bu çıkışına Fenerbahçeliler, "Burada kara para yönetmiyoruz Engin Bey, futbol yönetiyoruz. Siz işinize bakın." gibi sert tepkiler gösterdi. Taraftarlar, Polat'ın bu açıklamasının sadece Fenerbahçe yönetimine değil, Ali Koç'a da bir eleştiri niteliğinde olduğunu düşünüyor.

121_1

Haber Ara