Dolar

34,2856

Euro

37,5209

Altın

2.929,15

Bist

8.876,22

Farah Zeynep Abdullah’tan Yılmaz Güney çıkışı!

Nur Sürer’in Yılmaz Güney’i anmasına Farah Zeynep Abdullah tepki gösterdi: “Ne Yılmaz Güney’i be.” Tartışma sosyal medyada büyüyor.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-13 22:55:08

Farah Zeynep Abdullah’tan Yılmaz Güney çıkışı!

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazanan Nur Sürer, ödülünü Yılmaz Güney'e adadı. Sürer, konuşmasında ayrıca İstanbul Sözleşmesi'ne vurgu yaptı. Ancak Sürer'in Yılmaz Güney'i anması, oyuncu Farah Zeynep Abdullah tarafından eleştirildi. Abdullah, sosyal medya hesabından, "Ne Yılmaz Güney'i be" ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

NUR SÜRER, YILMAZ GÜNEY'İ ANDI

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış töreninde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü", "Ayşe" filmi ile Binnur Kaya ve "Mukadderat" filmi ile Nur Sürer arasında paylaşıldı. Nur Sürer, ödül konuşmasında İstanbul Sözleşmesi'nin önemine değindikten sonra ödülünü Yılmaz Güney'e adadığını belirtti.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'IN TEPKİSİ

Sürer'in Yılmaz Güney'i anması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bu konuşmaya tepkisini dile getirerek, "Ne Yılmaz Güney'i be" şeklinde bir paylaşım yaptı. Abdullah'ın bu tepkisi, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Sözcü

Haber Ara