Dolar

34,2863

Euro

37,0253

Altın

3.028,14

Bist

8.908,47

FETÖ elebaşının cesedi gömüldü, kavga kızıştı!

FETÖ de elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün ardından yerine geçme kavgası tırmanıyor. Örgütün ABD ayağının başındaki Mustafa Özcan ile Avrupa yapılanmasını yöneten Abdullah Aymaz arasındaki kavga hız kazanırken, diğer isimler de bu iki taraf arasında safını belirledi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-25 21:41:02

FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası örgütte liderlik savaşı başladı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ'nün yeni elebaşı olma konusunda örgütün sözde ABD ayağının başındaki Mustafa Özcan ve Avrupa yapılanmasını yöneten Abdullah Aymaz'ın isimleri ön plana çıkıyor.

Ekran Alıntısı_987

Gülen'in Pensilvanya'daki çiftliğinde yanında yer alan ve örgütün parasını Cevdet Türkyolu ile kontrol eden Özcan, ölümüne kadar Gülen'in tüm işlerini Türkyolu ile birlikte idare etti.

Örgütte Özcan'ı destekleyenler arasında örgütün kara kutusu Türkyolu, ‘kasa' olarak bilinen İsmet Aksoy, Özcan'ın Kaynak Holding'i devrettiği Naci Tosun, Muhammed Çetin, Zaman Gazetesi Eski Genel Yayın Yönetmeni ve sözde Yeni Ahi Heyeti Mensubu Ekrem Dumanlı ve Türkyolu'nun bacanağı Adem Kalaç bulunuyor.

izmirde-fetonun-hucre-evine-yonelik-operasyonda-3-kisi-yakalandi-1891968

Özcan'a yakınlığıyla bilinen bu isimlerin tamamı FETÖ'nün yeni sözde İcra Heyeti'ne seçildi. Aynı zamanda Özcan'ın sevk ve idare ettiği birimler, heyetin şekillenmesinde de büyük önem oluşturuyor.

Örgütün sözde Almanya ayağını yöneten ve FETÖ'nün yeni elebaşı olmak isteyen Abdullah Aymaz da Avrupa bölgesinin en güçlü isimleri arasında. Ayrıca yeni sözde İcra Heyeti'ne seçilenler arasında yer alıyor.

thumbs_b_c_f5a76160ce9c713aa0d4adf542773d08_1

Aymaz'ı destekleyenler içerisinde Mustafa Yeşil, Ali Ursavaş, Talip Büyük, İsmail Cingöz, Hüseyin Karakuş ve Bilal Karaduman var. Örgütün yeni sözde İcra Heyeti'nde ise bu isimlerden yalnızca Talip Büyük bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre, sözde İcra Heyeti'ne seçilen büyük, İngiltere'de örgütün parası ile fon ve emlak piyasasında çalışıyor. Örgütte Karakuş Almanya, Karaduman da İngiltere imamı olarak görev alıyor.

FETÖ terör örgütünün güncel sözde İcra Heyeti'nde bulunan diğer isimler ise Barbaros Kocakurt, Şerif Ali Tekalan ve Mehmet Yavuzlar olarak göze çarpıyor.

CNNTürk

SON VİDEO HABER

FETÖ elebaşının cesedi gömüldü, kavga kızıştı!

Haber Ara