Fetö'nün karanlık yüzü: Yeğen Gülen ilk defa konuştu
FETÖ itirafçılarının her geçen gün artan açıklamaları, örgütün kirli yüzünü ifşa ediyor. Ebuseleme Gülen, 'ilk defa söylüyorum' diyerek yeni bir skandalı gözler önüne serdi.

Oluşturma Tarihi: 2024-10-22 10:20:50

Güncelleme Tarihi: 2024-10-22 10:22:22

Ebuseleme Gülen, örgüt içindeki karanlık noktaları deşifre etmeye devam ediyor. "İlk defa söylüyorum" diyerek, amcası Fethullah Gülen'in gerçek yüzünü anlattı.

GÜLEN'İN "İDEAL İNSAN PROJESİ"
Ebuseleme Gülen, son videosunda Fethullah Gülen'in "ideal insan" projesini hedef aldı. Örgütün tanıttığı bu "ideal insan portresi"nin, aslında Fethullah Gülen'in kendi ideolojik bir projesi olduğunu vurguladı. Gülen, “hırsız, katil, darbeci” gibi kişileri bile bu portreye dahil etmekten çekinmedi.

ÖRGÜTE PARA AKIŞI DURUYOR
Ebuseleme, videolarında örgütün ekonomik çöküşüne dikkat çekti. "Hizmet" adı altında toplanan paraların, itirafçıları susturmak için rüşvet olarak dağıtıldığını belirtti. Parasal kaynakların hızla tükendiğini ve örgüte bağlı birçok kişinin desteğini çektiğini söyledi.

YÖNETİMDE ŞEFFAFLIK YOK
Örgüt içinde şeffaflık olmadığını, yönetimde yer alan kişilerin maaşlarının bile gizlendiğini açıklayan Ebuseleme Gülen, örgütte paraların nereye gittiğinin sorgulanmadığını belirtti.

YARDIM EDENLER TEDİRGİN
Son olarak, Time To Help e.V. derneğinin hesaplarının dondurulmasının, örgüte yardım edenlerde büyük tedirginlik yarattığını vurguladı. Yardım paralarının nereye gittiği konusundaki şüpheler, her geçen gün daha da büyüyor.