Dolar

34,2595

Euro

37,5911

Altın

2.877,92

Bist

8.945,50

Gençler Tehlikede! Erdoğan: Fail De Mağdur Da Gençlerimizden

İstanbul'da yaşanan korkunç cinayetler sonrası Erdoğan'dan kritik uyarı: 'Gençlerimizi sosyal medyanın karanlık dehlizlerine kaptırmayacağız!'

4 Saat Önce Güncellendi

2024-10-09 07:47:42

Gençler Tehlikede! Erdoğan: Fail De Mağdur Da Gençlerimizden

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Fatih'teki korkunç cinayetlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bu tür vakalarda hem failin hem mağdurun gençler olduğunu belirterek, gençlerin sosyal medyanın tehlikeli tuzaklarına düşmemesi için gerekli adımların atılmaması halinde, Batılı ülkelerin yaşadığı sorunlarla karşılaşmanın kaçınılmaz olduğunu söyledi.

GENÇLERİMİZİ KORUMAK İÇİN ADIMLAR ATILACAK

Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde gençlerin tehlikelerden korunması gerektiğini belirtti. "Gençlerimizin sosyal medyanın karanlık dehlizlerinde yitip gitmesine seyirci kalamayız," diye ekledi.

EĞİTİMDE BÜYÜK DÖNÜŞÜM

Cumhurbaşkanı, eğitimde attıkları adımlara değinerek, üniversite sayısının 76'dan 208'e çıktığını, öğrenci sayısının ise 2 milyondan 7 milyona ulaştığını söyledi. Ayrıca, 81 ilin tamamında üniversite kurulduğunu vurguladı.

FAŞİST PROPAGANDALARA YANIT

Erdoğan, Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısının 340 bine ulaştığını ve bu öğrencilerin ekonomiye 3 milyar dolar katkı sağladığını belirterek, "Faşist çevrelerin propagandasına kulak asmayın, bu öğrenciler ücretlerini kendileri ödüyor," dedi.

SON VİDEO HABER

Özgür Özel'den 'kapalı oturum' açıklaması

Haber Ara