Hangi Marketler Fiyat Dondurdu? Sabit Ürünler Neler?

Artan asgari ücretin ardından peş peşe gelen zam haberleri beraberinde gıda, giyim, kozmetik vb. zamları da beraberinde getirdi. Bununla birlikte birçok market zinciri fiyatları sabitlediğini ve zam yamayacaklarını açıkladı. İşte merak edilen tüm detayların cevabı haberimizde...

2023-01-08 16:46:54

Hangi Ürünler Ve Marketler Fiyatları Sabitledi?

Fiyat sabitleyen marketler şu şekildedir;

TPF Yönetim Kurulu Başkanı Açıklamada Bulundu

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, "Zamlara karşı dayanabileceğimiz kadar dayanacağız" dedi.

Düzgün, “Böylesine Bir Rekabet Ortamında Bizlerin Fiyat Artırma Gibi Bir Lüksü Olamaz"

Düzgün, "İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullar malumunuz. Böylesine bir rekabet ortamında bizlerin fiyat artırma gibi bir lüksü olamaz. Bizler tek bir mağazamızda 3- 5 değil, 20- 25 hemşehrimize istihdam sağlıyoruz. Discount marketlerde mağaza başına minimum 600- 700 kalem ürün varken, bizim en küçük market mağazamızda minimum 5 bin kalem ürün yer alıyor. Her üründen bir değil, birçok markanın üretimini mağazalarımızda bulabilmek mümkün. Sebze meyvenin birkaç çeşidi, süt ve süt ürünlerinin, bakliyatın ve diğer 5 bini aşkın ürünü vatandaşlarımız fiyat ve marka karşılaştırmalı alabiliyor. Yerel zincirlerde fiyata paralel kalite uygulaması ve gramaja göre fiyat uygulaması yapılmıyor. Üründe kalite erozyonu yoktur. Yerel zincirler her gün yüzlerce değişik üründe dün olduğu gibi bugün de indirim yapmaya devam ediyor, devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyada çıplak görüntü şantajı!

Kahramanmaraş 'fay raporu' sonuçları açıklandı

Kapadokya'da balon sepeti otomobille çarpıştı

BBP lideri Destici'den 'ASELSAN' çağrısı

Şırnak ve Mardin'de yıldırım düştü: 3 ölü, 6 yaralı

Yolcu otobüsünde oksijen tüpü paniği