Dolar

33,9660

Euro

37,5304

Altın

2.751,81

Bist

9.490,41

'Hayvansever' kitleye büyük öfke: 'Neredesiniz it taparlar!'

İstanbul Fatih'te 9 başıboş köpeğin saldırısıyla vücudu paramparça olan Ayhan Özçelik'in can çekişirken kaydedilen son anları sosyal medyada büyük infiale sebep oldu. Birçok kullanıcı, feci saldırıya sessiz kalan hayvan severlere yönelik öfkeli paylaşımlarda bulundu. Bir kullanıcı söz konusu kitleye 'it taparlar' şeklinde suçlamasında bulunurken, bir başka kullanıcı 'her itperest bu adamın katili' diye yazdı.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-20 22:49:09

'Hayvansever' kitleye büyük öfke: 'Neredesiniz it taparlar!'

Cenaze töreninde konuşan Ayhan Özçelik'in yakını Yusuf Özçelik, "Dün gece sabah 4-5 civarında oradan yürürken köpeklerin saldırısına uğruyor. Başıboş köpeklerin saldırısına uğruyor, orada daha önce de yakın bir akrabamızın yaralanmasıyla biten bir iki olay daha yaşanmış. Sabah 7 gibi bana oradaki belediye çalışanı arkadaşlar resim attılar, bu sizin akrabanız mı diye. Ona dayanarak direk hastaneye koştum. Çocuk oradaydı, o kişiydi. Doktorun anlattığına göre boğazı parçalanmıştı. Vücudunun birçok yerinde hasar vardı. Bugün cenazemiz oldu burada bir tanesi gelmedi buraya. Nasıl oldu, nasıl bitti, nasıl oldu olay diye kimse sormadı bize. Tabi ki tepkimiz onlara. Bugün bu çocuk 2 tane köpek öldürseydi dünyayı başına yıkarlardı, ülkenin altını üstüne getireceklerdi. Bu çocuk bugün öldürüldü bir tanesi gelip keşke olmasaydı diye bir baş sağlığı dileyebilirlerdi" diye konuştu." dedi.

Yusuf Özçelik'in şikayeti sosyal medyada büyük destek toplarken aylardır meydanlarda, sosyal medyada hayvanseverlik çığırtkanlığı yapanların faciaya sessiz kalmaları öfke topladı.

Özçelik'in hastaneye kaldırılmadan hemen önce can çekiştiği sırada kaydedilen görüntüler kimi kullanıcılar tarafından sorgulanırken ayrıca tepki çekti.

Kanlar içinde kalan Özçelik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Görüntüleri sosyal medyada paylaşan birçok kullanıcı ise sözde hayvanseverlere öfke içinde tepki gösterdi.

Özçelik'in yürekleri dağlayan o görüntülerde sonra sosyal medyada yapılan bazı yorumlar şöyle:

1_719

2_806

3_478

4_288

6_112

7_85

8_59

9_44

Haber Ara