Dolar

34,0681

Euro

38,0814

Altın

2.835,26

Bist

9.975,61

İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe Yıllar Sonra Barıştı!

İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe, yıllar süren küslüklerini bitirdiklerini sarmaş dolaş poz vererek duyurdu. İkili, 15 yıl önce İbo Show'da yaşanan tartışmanın ardından birbirleriyle konuşmamıştı. Tatlıses'in, 'Beni dövdüler abi dediğin zaman seni p*zevenklerin elinden aldım' sözleriyle Tilbe'ye yüklenmesi sonrası araları açılmıştı.

2 Ay Önce Güncellendi

2024-07-19 18:11:32

İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe Yıllar Sonra Barıştı!

2009'da canlı yayında yaşanan bu olaydan sonra konuşmayan Tatlıses ve Tilbe, nihayet barıştı. Yıldız Tilbe, kalp kapakçığı ameliyatı geçiren ve Bodrum'a giden İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti. İkilinin barıştığını duyurmak isteyen Tilbe, Tatlıses'e sarıldığı fotoğrafı Instagram hesabının story bölümünden paylaştı. İbrahim Tatlıses de aynı fotoğrafı "Hoş geldin Yıldız kızım" notuyla takipçileriyle paylaştı.

İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe'nin Küslüğünün Nedeni Neydi?

2009 yılında İbo Show'da yaşanan olayda, Yıldız Tilbe "Kandıramazsın Beni" şarkısını seslendirirken, İbrahim Tatlıses şarkıya müdahale ederek "1, 2, 3, 4 tamam" sözlerine espri yapmıştı. Tatlıses'in, "Yani 4 tane kadın tamam, başka kadın istemem diyorsun öyle mi?" şeklindeki esprisine kızan Tilbe, "Senin haremin var, sen daha iyi bilirsin" demiş ve bu andan itibaren araları açılmıştı.

Şimdi ise yıllar sonra barışan Tatlıses ve Tilbe, takipçilerini bu güzel haberle sevindirdi.

SON VİDEO HABER

Benfica, Kerem ve Orkun'un golleriyle kazandı

Haber Ara