Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

İki ünlü isim paylaştı; 'Ben hastayken hiç aramadılar!'

Televizyoncu-sunucu Armağan Çağlayan, kanser teşhisi konulmasının ardından gördüğü tedavi sürecinde kendisini arayanlara teşekkür ederken, hiç aramayan iki ünlü ismi takipçileriyle paylaştı

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-30 00:34:34

İki ünlü isim paylaştı; 'Ben hastayken hiç aramadılar!'

Armağan Çağlayan, yakalandığı hastalığını şu şekilde duyurmuştu:

"Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim."

Daha sonra hastalığın lenflerine bulaşmadığı bilgisini paylaşan sunucu, 30 Kasım'da ameliyat olmuştu.

"Ameliyat oldum, şimdilik kemoterapi yok" diyen ünlü sunucu, hakkında çıkan "öldü" haberlerini ise şu sözlerle duyurmuştu:

"HERKES ÖLDÜM ZANNEDİYOR"
Öte yandan Çağlayan hakkında yapılan, 'Akciğer kanseri tedavisi gören Armağan Çağlayan veda etti' başlıklı bir haberin ekran görüntüsünü paylaşarak, "Bu haberi böyle veren siteler taş olsun ya hu! Facebook'ta yayılmış. Herkes öldüm zannediyor, telefonlar susmuyor! Ayıptır yahu! En hafifinden ayıptır! Bakın rezilsiniz demiyorum!" diye yazmıştı.

"İKİ KİŞİ BENİ ÇOK ÜZDÜ"

caglayan

Çağlayan, hastayken kendisini hiç aramayan şarkıcı-oyuncu Ayta Sözeri ve şarkıcı Nükhet Duru'nun isimlerini vererek haklarında şunları yazdı:

"Şimdi saçma sapan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil.

Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım…. Sonsuza dek… En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan “kırılıyor”

HÜLYA AVŞAR ÇOK ARAMIŞ
Çağlayan, bir takipçisinin oyuncu Hülya Avşar tarafından aranıp aranmadığı sorusuna ise "Çoook" şeklinde cevap verdi.

Ekran Alıntısı_77

SON VİDEO HABER

Gazze'ye destek verdi, işinden oldu

Haber Ara