Dolar

34,2164

Euro

37,5109

Altın

2.877,11

Bist

9.124,14

İsrail'in 'diktatör Erdoğan' paylaşımına AK Parti'den tepki

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’ın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan 'Diktatör Erdoğan Atatürk'ün mirasını yok ediyor' paylaşımına, Dışişleri'nin ardından bir tepki de AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-10 10:08:54

İsrail'in 'diktatör Erdoğan' paylaşımına AK Parti'den tepki

Katz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "7 Ekim katliamının yıldönümünde, özgür dünya Hamaslı canileri kınarken, diktatör Erdoğan onları övüyor: 'Onlar Türkiye için savaşan özgürlük savaşçıları' - yani tecavüz etme özgürlüğü, öldürme özgürlüğü, cesetlere saygısızlık etme ve bebekleri yakma özgürlüğü. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi Müslüman Kardeşler müttefiklerine satarken Atatürk'ün mirasını yok ediyor" diye yazdı.

GZdm0xyX0AAchBd

"Sözleri, katliam şebekesinin hukuk önünde hesap verme korkusunun ürünü"

Katz'ın paylaşımının ardından Çelik de X'te yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Netanyahu'nun Nazi Dışişleri Bakanı Katz'ın, Cumhurbaşkanımız hakkındaki sözleri, katliam şebekesinin hukuk önünde hesap verme korkusunun ürünüdür. Tam bir 'Nazi' olan Dışişleri Bakanı Katz ve katliam şebekesinin diğer üyeleri önünde sonunda hukuk önünde hesap verecektir.

Cumhurbaşkanımız Gazze'de şehit olanları, insanlık cephesi ve insani değerler adına selamlamıştır. Cumhurbaşkanımız, soykırım şebekesine karşı insanlık cephesinin en gür ve kararlı sesidir.

Haber Ara