İsrail saldırıları harekete geçirdi: Siber Güvenlik Başkanlığı kuruluyor

İsrail'in Lübnan'ı hedef alan saldırıları üzerine konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 'Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir Siber Güvenlik Başkanlığı fikrimiz var. Onu olgunlaştırmış durumdayız.' dedi.

2024-09-24 13:14:46

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programında yaptığı konuşmada, kentin, ülkenin ekonomik kalkınma ve bağımsızlık yolunda attığı adımların sembol şehirlerinden biri olduğunu vurguladı.

Türkiye Buluşmaları kapsamında İzmir'de ziyaretlerde bulunacaklarını aktaran Yılmaz, siyasi anlayışlarının seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlar ile buluşmayı öngördüğünü dile getirdi.

Türkiye'nin demokratik olgunluk içinde tamamladığı genel ve yerel seçimlerin ardından, siyasi istikrar içinde yoluna devam ettiğini kaydeden Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tecrübeli bir ekip olarak içeride ve dışarıda güçlü politikalarla birliğimizi ve gücümüzü pekiştiriyoruz. Dünyanın ve bölgemizin zorlu bir döneminde ülkemizin milli menfaatlerini koruyoruz. Her alanda bağımsızlık mücadelesi veriyoruz. Savunma sanayisinden siber güvenliğe ülkemizi ileriye taşıyoruz. Sadece bugünü değil, yarınları düşünerek durmaksızın çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

LÜBNAN'A SALDIRILAR

İsrail'in hem Gazze halkına dönük insanlık dışı uygulamaları hem de çatışmaları bölgeye yayma çabalarını kınadıklarını dile getiren Yılmaz, "Son dönemde Lübnan'a dönük saldırılar da maalesef İsrail'in bölgeye çatışmayı yayma niyetlerini çok açık bir şekilde ortaya koymuştur. Yine yapılan siber saldırılar, terör eylemi niteliğindeki saldırılar da bütün dünyanın gözleri önünde cereyan etmiştir." diye konuştu.

AA

Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya sert çıkış: Tarikattaki 'uygulamalar' tepki çekiyor

Rakıya yapılan zam nasıl geri alındı?

İsrail saldırıları harekete geçirdi: Siber Güvenlik Başkanlığı kuruluyor

Yargıtay'dan emsal karar: Koca ağır kusurlu

Arkadaşını çekiçle öldürüp eğlenmeye gitti

Tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü