Dolar

34,2950

Euro

37,5144

Altın

2.908,85

Bist

9.029,10

Karadeniz sallandı! Bartın açıklarında 4.8'lik deprem korkuttu

Bartın'ın Amasra açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi! Sarsıntı, Karadeniz sahilindeki ilçelerde korku dolu anlara neden oldu. Depremin derinliği 9,33 km olarak belirlendi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-11 10:38:23

Karadeniz sallandı! Bartın açıklarında 4.8'lik deprem korkuttu

AFAD, Karadeniz'de Bartın'ın Amasra açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin 9,33 kilometre derinlikte gerçekleştiği ve bölge halkı arasında kısa süreli panik yarattığı bildirildi.

AFAD: BARTIN AÇIKLARINDA 4.8'LİK DEPREM

AFAD, Bartın'ın Amasra ilçesi açıklarında Karadeniz'de 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, deniz tabanının 9,33 kilometre altında gerçekleşti.

KARADENİZ SALLANDI: VATANDAŞLAR PANİK YAPTI

Depremin saat 10.16'da meydana geldiği ve Karadeniz kıyılarında bulunan bazı ilçelerde hissedildiği kaydedildi. Deprem sonrası bazı vatandaşlar, kısa süreli panik yaşadı ve dışarıya çıktı.

CAN VE MAL KAYBI YOK

İlk belirlemelere göre, depremde herhangi bir can kaybı ya da önemli bir hasar meydana gelmediği bildirildi. Yetkililer, bölgedeki durumun kontrol altında olduğunu ve herhangi bir acil müdahale gerektirmediğini belirtti.

TÜRKİYE'DE DEPREM TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Türkiye, aktif fay hatları üzerinde bulunması nedeniyle sık sık depremlerle karşı karşıya kalıyor. Uzmanlar, her zaman hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek, vatandaşları bilinçli olmaya çağırıyor.

SON VİDEO HABER

Köfteci Yusuf'u savundu, sipariş verdiğini duyurdu

Haber Ara