Köfteci Yusuf skandalında komplo mu var?
Köfteci Yusuf’a domuz eti kumpası mı? Firma sahibi Yusuf Akkaş iddiaları reddederken, eski bir çalışan komployu işaret etti. İş insanı Murat Ülker ise destek verdi!

Oluşturma Tarihi: 2024-10-13 18:15:47

Güncelleme Tarihi: 2024-10-13 18:16:35

Ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf, domuz eti kullandığı yönündeki iddialarla sarsıldı. Firma sahibi Yusuf Akkaş, bu iddiaların tamamen "asılsız ve kasıtlı" olduğunu belirtti ve adli süreci başlattığını açıkladı. Sosyal medyada eski bir çalışan ise "Bu işte başka niyet var" diyerek, iddiaların bir komplo olduğunu savundu. Bakanlığın şubat ayında yapılan test sonuçlarını ekim ayında açıklaması ise tartışmalara yol açtı. İş insanı Murat Ülker, eski çalışanın açıklamasını beğendi ve destek verdi.

BÜYÜK İŞ İNSANI DESTEK VERDİ

Domuz eti skandalının ardından Murat Ülker, eski çalışanın "Bu işte başka niyet var" şeklindeki açıklamasına destek verdi. Ülker'in sosyal medya platformlarında bu paylaşımı beğenmesi, dikkatleri üzerine çekti.

YUSUF AKKAŞ: "BİZİMLE İLGİSİ YOK"

İddialar sonrası konuşan Yusuf Akkaş, “Bizim ürünlerimizde domuz eti kullanılması imkânsız” diyerek iddialara sert çıktı. Akkaş, adalete başvurduğunu belirtti ve hukuki sürecin başladığını vurguladı.

Gerçek Gündem