Dolar

34,2870

Euro

37,5308

Altın

2.918,62

Bist

8.886,42

Köfteci Yusuf'un işleri durdu

Ünlü köfte zinciri Köfteci Yusuf hakkında günlerdir süren 'domuz eti' iddialarının ardından müşterilerinde büyük kayıp yaşandığı görüldü. Zincirin büyük şubelerinde bile müşteriye rastlanmadı.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-11 14:48:42

Köfteci Yusuf'un işleri durdu

Sosyal medyada Köfteci Yusuf hakkında ortaya atılan iddialar sonunda resmileşti ancak kafalar hala karışık.

Zincir büyük müşteri kaybına uğradı ancak rapora hala şüpheli yaklaşanlar da var.

Öte yandan daha önce şubeleri dolan Köfteci Yusuf'Un büyük şubelerinde bile müşteriye rastlanmadığı görüldü.

Bakanlığın zararlı, taklit ve sahte ürün satan firmalara dair yayınladığı raporlar güncellenmeye devame ederken, halkta yaygın şüphe ve tedirginlik hakim.

Öte yandan şirketin sahibi Yusuf Akkaş, dün yaptığı açıklamasıyla iddiaları yalanlarken bakanlığa tepki gösterdi. Bakanlık ise Köfteci Yusuf'u dün listesine ekledi.

Yusuf Akkaş'tan “Kumpas” iddiası

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş hakkında çıkan iddiaları ‘kumpas' olarak değerlendirdi.

Sözcüʼye konuşan Yusuf Akkaş, köftede domuz eti bulunduğu iddialarına karşılık şu cevabı verdi:

“Başıma ne getirildiğini bilmiyorum. Bu olayda tek isteğim gerçeğin ortaya çıkarılmasıdır. Ben garip bir kuşum. Birlikte çalıştığım 12 bin kişinin yüzüne kara leke sürdürmeyeceğim. Ben sadece köftecilik yapmak istiyorum. Herhangi bir gücüm yok. Et piyasası çok karışık. Yanımızda yüzlerce veteriner ve gıda mühendisleri var. Böyle bir şey yapmak istesek bile yapamayız. Türkiye genelinde 280 iş yerim var. 28 yıldır köftecilik yapıyorum, ilk lokantamı İznik'te açmıştım. Kötüler iyiden daha zeki ama iyilik her zaman kötülüğü yenecek. Acayip bir şekilde tekme yedim.”

Haber Ara