Dolar

34,2411

Euro

37,0535

Altın

2.996,80

Bist

8.654,39

Mahkeme 'hayasız' ikiliyi serbest bıraktı

Haklarında 'topluma kazandırılması imkansız' yorumları yapılan Polat kız kardeşler, 'Hayasızca hareketler'de bulunmak suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

4 Saat Önce Güncellendi

2024-10-21 22:22:31

Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında kardeşi Sıla Doğu ile kameralar önünde dudak dududağa öpüşerek sapkınlık teşhiri yapmaları nedeniyle Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında basın yayın organlarında çıkan haberler, sosyal medya platformlarındaki videolar incelendi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Polat ve Doğu kardeşler hakkında TCK'nın 225. maddesinde düzenlenen 'Hayasızca hareketler' suçundan re'sen soruşturma başlatıldı. Gözaltına alınan Dilan Polat ve Sıla Doğu ifadeleri alınmak üzere Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

Dilan Polat ve Sıla Doğu çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, salı, perşembe ve pazar günleri polis merkezine giderek imza atacaklar.

DHA

Haber Ara