Dolar

34,0467

Euro

37,9137

Altın

2.828,34

Bist

9.664,95

Narin cinayetinde gizli tanıktan şok itiraflar

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni 19 gün sonra bulundu. Gözaltına alınan 24. kişi N.B.'nin itirafları, cinayete amca Salim Güran’ın karıştığını ortaya çıkardı. Soruşturma devam ederken gizli tanık itirafları kan dondurdu.

1 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-10 07:08:20

Narin cinayetinde gizli tanıktan şok itiraflar

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran, 19 gün sonra dere kenarında ölü bulundu. Soruşturma kapsamında köyden bir şüphelinin kan donduran itirafları sonrası amca Salim Güran'ın suça karıştığı öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.

NARİN CİNAYETİNDE KAN DONDURAN DETAYLAR

Narin Güran'ın kaybolmasının ardından başlatılan soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan 24'üncü kişi N.B., olay günü muhtar olan amcayı suçlayarak çarpıcı itiraflarda bulundu. “Muhtar cesedi çuval içinde bana verdi” diyen N.B., cesedi dereye attığını ve 200 bin TL karşılığında bu işi yaptığını iddia etti.

GİZLİ TANIĞIN İTİRAFI: “BANA SELEKTÖR YAPTI, DURDUM”

Şüpheli N.B., “Aracımla köyden çıkarken amca selektör yaptı, ben de durdum” ifadesinde bulundu. Sonrasında ise Narin'in cesedini dereye attıklarını ve arama çalışmalarına da katıldıklarını belirtti.

İLK OTOPSİ SONUÇLARI ORTAYA ÇIKTI

Narin Güran'ın otopsisinde cesette kesici ve delici alet izine rastlanmadı. Cesedin sol bacağının diz kapağından itibaren koptuğu ve kemik parçalarının İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi. “Çürüme nedeniyle kesin ölüm sebebi belirlenemedi” denildi.

SORUŞTURMADA YENİ GELİŞME: JANDARMA KEŞİF YAPTI

Jandarma, itirafçı N.B. ile köyde keşif yaptı. Bu keşif, olayın aydınlatılmasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. “Köyde yapılan keşifte itiraflar doğrulandı” ifadesi dikkat çekti.

BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA: “EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR”

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Canice katledilen Narin Güran'ın katilleri en ağır cezayı alacak” diyerek soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. İfadelerin devam ettiğini vurgulayan Bakan Tunç, yeni bulguların ortaya çıkabileceğini söyledi.

SUÇ İTİRAFLARI DERİNLEŞİYOR

Şüpheli N.B., ifadesinde cesedi sakladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ettiğini belirtti. “Aramalara katıldım, amca da oradaydı” diyen N.B.'nin itirafları, soruşturmanın seyrini değiştirdi.

Haber Ara