Dolar

34,0893

Euro

37,9414

Altın

2.815,14

Bist

9.758,14

Narin cinayetinde şüpheler derinleşiyor: Baba konuştu!

Diyarbakır'daki Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan baba Arif Güran, itirafçı Nevzat Bahtiyar için 'katilden farkı yok' diyerek devletten en ağır cezayı istedi.

4 Gün Önce Güncellendi

2024-09-13 23:51:33

Narin cinayetinde şüpheler derinleşiyor: Baba konuştu!

Diyarbakır'da yaşanan Narin Güran cinayeti, Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Cinayetle ilgili gözaltına alınan 22 kişiden 12'si, aralarında baba Arif Güran'ın da bulunduğu şüpheliler serbest bırakıldı. 10 kişi tutuklanırken, baba Arif Güran, A Haber'e yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

BABA ARİF GÜRAN'DAN A HABER'E ŞOK AÇIKLAMALAR

Baba Arif Güran, kızının ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada, "Katil bulunana kadar herkes şüpheli. Katil bulunduğunda taziyeye oturacağım" diyerek acısını paylaştı. Ayrıca itirafçı olan Nevzat Bahtiyar hakkında sert ifadelerde bulundu.

"İTİRAFÇI DEĞİL BU İNSAN KATİLDİR"

Güran, "Nevzat Bahtiyar'ın katilden hiçbir farkı yoktur. İtirafçı değil bu insan katildir. Nevzat benim yanımda eli titremiyor, bana sabırlı ol diyordu. Böyle bir vahşet var mı? Sen gerçekten komşumsan, insansan bunu söylemen lazımdı. Devletin en şiddetli şekilde ceza vermesini istiyorum." diye belirtti.

"HERKES ŞÜPHELİ, ARTIK KİMSE SAMİMİ GELMİYOR"

Kızının katilini bulmak için kararlı olduğunu vurgulayan baba Güran, "Ben intikamcı bir insan değilim, gidip o insanların ailesine dokunacak bir şey edecek değilim. Onlardan farkım kalmaz. Katilin kim olduğunu öğrenmek istiyorum, artık çevremde kimse bana samimi gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Haber Ara