Dolar

34,2856

Euro

37,5209

Altın

2.929,15

Bist

8.876,22

Narin Güran cinayetinde yeni deliller! sinyaller cinayete ışık tutuyor!

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinde yeni deliller ortaya çıkıyor. Pazartesi günü kritik gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-13 22:46:46

Narin Güran cinayetinde yeni deliller! sinyaller cinayete ışık tutuyor!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Cinayet günü Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar'ın telefon sinyallerinin bir arada olduğu tespit edildi. Narin, en son 15.18'de görülmüş, sinyaller ise 15.21'de bir araya gelmişti. Yeni deliller ortaya çıkarken, Pazartesi günü önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

TELEFON SİNYALLERİ CİNAYETE IŞIK TUTUYOR

Soruşturma kapsamında 12 kişi tutuklandı. CNN muhabiri Ümit Uzun'un belirttiğine göre, olay yerindeki kamera görüntüleri inceleniyor ve birçok delilin çözülmesi bekleniyor. Cinayeti işleyenlerin kim olduğu ve nasıl işlendiği ise hâlâ netlik kazanmış değil. Soruşturma derinleşiyor ve her geçen gün yeni bilgilere ulaşılıyor.

PAZARTESİ YENİ DELİLLER BEKLENİYOR

Soruşturmada, özellikle Pazartesi günü önemli gelişmelerin yaşanabileceğine dair beklentiler var. Uzun, "Önemli gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor" ifadelerini kullandı. Tüm kamera kayıtları detaylıca inceleniyor ve zanlıların suç ortaklığı üzerine yoğunlaşılıyor.

AİLELER ENDİŞELİ

Cinayet sonrası ailesi, büyük bir yıkım yaşarken, olayın çözülmesi ve suçluların cezalandırılması için umutlarını sürdürüyor. Narin'in ölümüyle ilgili yeni bilgiler, soruşturmanın ilerlemesinde kritik rol oynuyor.

Haber Ara