Narin’in annesi katili açıkladı!

Narin Güran’ın katili kim? Yüksel Güran’ın açıklamaları dikkat çekerken, dedektif Savaş Kurtbaba, ailenin başka bir ferdinin olayı gerçekleştirmiş olabileceğini vurguladı.

2024-09-22 21:01:04

Narin Güran cinayeti tüm Türkiye tarafından merakla takip ediliyor. Dedektif Savaş Kurtbaba, Esra Ezmeci'nin programına konuk olarak annenin katilin ismini açıkladığını belirtti. 8 yaşındaki Narin'i kim öldürdü sorusu gündemde.

KATİL AMCA DEĞİL, YENİ İTİRAF DİKKAT ÇEKTİ

Savaş Kurtbaba, Narin'in katilinin amcası Salim Güran olmadığını vurguladı. Ancak itirafçı Nevzat Bahtiyar, Narin'i Salim Güran'ın öldürdüğünü ve cansız bedenini gömdüğünü belirtti. Yine de cinayet dosyasında 12 kişinin tutuklu olması, katilin kim olduğu sorusunu yanıtsız bırakıyor.

SALİM GÜRAN'IN SUÇSUZ OLDUĞU İDDİASI

Savaş Kurtbaba, Salim Güran'ın Narin'in cinayetinde yer almadığını ifade ederek, “Burada amca Salim yapsaydı onu linç ederlerdi,” dedi. Cinayetle ilgili incelemelerde, Salim'in yerine ailenin başka bir erkek çocuğunun suçlu olabileceğini ileri sürdü.

Yüksel Güran'ın, Narin'in ölümüne dair açıklamaları itiraf niteliğinde. Kurtbaba, annenin oğlu Enes Güran'ı işaret ettiğini belirterek, “O gün köpeğe zarar veriliyordu. Narin o köpeği çok seviyordu. Abi cinayeti işledi,” dedi.

Kurtbaba, cinayetin nasıl gerçekleştiğini de açıkladı. “Köpeğini gören küçük kız bağırdı ve abisi onu susturmak için ağzını kapatmış olabilir. Otopside boğularak öldüğü belirlendi,” ifadelerini kullandı.

bayburtmedya.com

Narin’in annesi katili açıkladı!

İstanbul'da silahlı çatışma! Yaralılar var!

Yiğit Bulut'tan dikkat çeken paylaşım: Ali Koç'a gönderme mi?

Gençlerin en sevdiği siyasetçiler açıklandı: Erdoğan mı ve İmamoğlu mu?

Kuzey Irak'ta bir askerimiz şehit oldu! Cenazeye gelen yakınları kaza yaptı

İzmir'deki kirlilik uzaydan görüntülendi