Dolar

34,0508

Euro

38,0107

Altın

2.811,76

Bist

9.774,49

Narin'in ölüm nedeni belli oldu

İstanbul Adli Tıp Kurumu, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yapılan incelemelerde küçük kızın 'boğularak öldürüldüğü'nün tespit edildiğini açıkladı.

2 Gün Önce Güncellendi

2024-09-17 15:03:19

Narin'in ölüm nedeni belli oldu

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturmada, aralarında anne Yüksel ve ağabey Enes Güran'ın da bulunduğu 11 zanlı tutuklanmıştı.

Öte yandan çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın, jandarmadaki işlemlerin ardından getirildiği adliyede savcılıktaki sorgusu tamamlandı.

Güran, "Kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

"Narin boğularak öldürüldü"

TRTHaber'in haberine göre İstanbul Adli Tıp tarafından yapılan incelemede küçük kızın 'boğularak öldürüldüğü' tespit edildi.

Narin'in kaybolduğu andan itibaren aramaların geciktirilmesinin ve delil karartılmasının nedeni de dikkatle araştırılıyor. Arama çalışmalarının sürdüğü 3'üncü günde, çıkan şüpheli yangın da bu kapsamda ekiplerin merceğinde. Biyolojik incelemede Narin'in vücudunda herhangi bir DNA izine rastlanamamıştı.

Soruşturma kapsamında Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz deresine saklayan N.B. ile Narin'in annesi, ağabeyi ve akrabalarının da aralarında olduğu 11 şüpheli tutuklanmıştı.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara