Dolar

33,9046

Euro

37,5751

Altın

2.782,65

Bist

9.521,04

'Ne dertler var ya...' Dilan Polat hayranı ağladı!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat, 19 Ağustos'ta tahliye edilmesinin ardından yenidedn sosyal medya gündeminde öne çıktı. Polat'ın genç bir hayranının tahliye haberini aldığı an göz yaşları dökmesi birçok kişiyi hem şaşırttı hem kaygılandırdı. Bir kullanıcı şaşkınlığını 'ne dertler var ya' sözleriyle dile getirdi.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-22 19:36:33

Dilan Polat'ın hayrana kitlesi tahliye haberini aldığı ilk anlardan itibaren günlerdir sevinç içerisinde sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyor.

5_179

Polat'ın sosyal medyada teşhir ettiği paralarına ve mal varlıklarına mahkeme kararıyla el konulmuştu.

Polat çifti ise o tariten beri mağdur olduklarını ileri sürerken çift hakkında kamuoyu ikiye bölünmüş durumda.

Sosyal medyada hafife alınmayacak bir kitle Polat çiftine desteklerini sürdürürken TikTok'a tepkilerini Polat örneği ile gösterip yetkilileri müdahaleye çağıran paylaşımlar devam ediyor.

Polat'ın cezaevinden tahliye haberini coşkuyla karşılayan genç bir kızın hali ise sözkonusu kitleden bir "örnek" olarak değerlendirildi.

Ekran Alıntısı_886

Videoda, Dilan Polat ile ilgili cep telefonuna düşen tahliye haberini okuduğu anları gözyaşları içerisindeyken kaydedilen genç kız, haberi "çok şükür" diyerek karşılıyor.

Görüntüleri yorumlayan çok sayıda kullanıcı ise "TikTok'çu" kitleye tepkilerini hakaret dahil karışık tepkiler halinde gösterdi.

Videoya ilişkin bazı yorumlar şöyle:

1_725

2_816

3_487

4_292

Haber Ara