Dolar

36,6383

Euro

39,8878

Altın

3.522,82

Bist

10.840,59

Dolar

36,6383

Euro

39,8878

Altın

3.522,82

Bist

10.840,59

Dolar

36,6383

Euro

39,8878

Altın

3.522,82

Bist

10.840,59

Nevşehir'de feci kaza

Nevşehir'in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü Yüksel Deniz Erbay yaşamını yitirdi.

21 Saat Önce Güncellendi

2025-03-15 08:22:09

Nevşehir'de feci kaza

Nevşehir'in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü Yüksel Deniz Erbay yaşamını yitirdi.

KAZA DETAYLARI

Kaza, akşam saatlerinde Karaseki Mahallesi Karaseki Kavşağı'nda gerçekleşti. M.E.A. yönetimindeki 06 ENE 802 plakalı otomobil, Yüksel Deniz Erbay'ın (15) kullandığı 50 AE 792 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kaza sonrası otomobil sürücüsü M.E.A., olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri kaza mahalline sevk edildi.

HASTANEDE ACI HABER

Ağır yaralı olarak Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yüksel Deniz Erbay, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayatını kaybeden Erbay'ın ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

KAÇAN SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü M.E.A., polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GENÇ YAŞTA KAYBEDİLEN BİR CAN DAHA

Bu üzücü olay, trafikte dikkat ve kurallara uyumun ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Yüksel Deniz Erbay'ın genç yaşta hayata veda etmesi, tüm Nevşehir halkını derin bir üzüntüye boğdu.

Trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin daha dikkatli olması ve trafik kurallarına harfiyen uyması gerektiği bir kez daha vurgulandı. Yüksel Deniz Erbay'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haber Ara