Dolar

34,2714

Euro

37,4959

Altın

2.928,60

Bist

8.876,22

Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı'ya sert cevap: Televizyon televizyon gezilecek bir şey yok

Okan Buruk, Acun Ilıcalı'nın demeçlerine karşılık sert açıklamalarda bulunarak, 'Televizyon televizyon gezilecek bir şey yok' dedi. Ayrıca hakem tartışmalarına da açıklık getirdi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-13 17:57:53

Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı'ya sert cevap: Televizyon televizyon gezilecek bir şey yok

Süper Lig'de yaşanan demeç savaşları, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı arasında tansiyonu yükseltti. Buruk, Ilıcalı'nın açıklamalarına cevap vererek, “Doğru yanlış kararlar oluyor ama televizyon televizyon gezilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI'YA YANIT

Okan Buruk, TV100'de katıldığı canlı yayında, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın televizyonda sıkça yer almasıyla ilgili tepkisini dile getirdi. “Bana sürpriz oldu. Ben böyle konuşmazdım, önemli olan sahada olmak" diyen Buruk, saha içindeki performansa odaklanmak gerektiğini vurguladı.

HAKEM İLE GERGİNLİK İDDİALARI

Buruk, Kasımpaşa maçı sonrası hakemi tehdit ettiği iddialarına ilişkin, "Göz göze gelmedik. Penaltı kararları hakkında görüşümü söyledim. Futbolcu olarak bu kararlara saygı duyuyorum" dedi.

Barış Alper Yılmaz'ın sakatlığına değinen Buruk, oyuncunun Antalyaspor maçında sahada olmayacağını, ancak Beşiktaş maçına yetişme ihtimali olduğunu belirtti. Ayrıca, yeni transfer Hakim Ziyech'in iyi bir başlangıç yaptığını da ifade etti.

Haber Ara