Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan Köfteci Yusuf'a destek
Ürünlerinde domuz eti tespit edildiği iddialarının ardından satışları dibe vuran Köfteci Yusuf'a şirket hakkındaki rapora rağmen destekler sürüyor. Şirkete ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın destek açıklamasından sonra deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan da destek paylaşımı geldi.

Oluşturma Tarihi: 2024-10-12 14:13:15

Güncelleme Tarihi: 2024-10-12 14:17:32

Ankara ve Bursa şubelerinde köfte ve dönerde domuz eti karıştırıldığı iddiasının ardından yapılan araştıma sonucu Tarım ve Orman Bakanlığı'nın takli ve tağşiş listesine giren Köfteci Yusuf bu defa destek açıklamalarıyla gündemde.

Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından “Milyonlarca dolar değerine ulaşmış bir işletme salak mı da binde bir oranında domuz eti kullansın? Bu işin altından işletmeyi ucuza satın almaya çalışan mafyavari gruplar çıkabilir mi” sorularını yöneltmişti.

AHMET ERCAN'DAN KÖFTECİ YUSUF'A DESTEK

Köfteci Yusuf'a yeni bir destek de Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan geldi.

X hesabından fotoğraflarla birlikte paylaşımda bulunan Ercan, aynı zamdanda boykot listelerinde adı geçen ABD merkezli fast food zincirlerine göndermede bulunarak bu şirketlerin, yerli/milli Köfteci Yusuf'la baş edemediğini ve bu nedenle çamur attığını iddia etti.

Ahmet Ercan sosyal medya mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemize yayılan Amerika'nın hamburger satıcıları, yerli/ milli Köfteci Yusuf'la baş edemeyince, bir çamur atarak yok etmek istediler. İnadına Köfteci Yusuf'da köfteye devam."

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş da domuz etki skandalına yönelik açıklamasında iddiaları kesin bir dille reddetmiş ve kumpasa uğradığını iddia etmişti.