Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

Rize'de soykırımcı İsrail'i sevindiren fotoğraf 'tarihe geçti'

Rize'de AK Partili belediye başkanlarının ve Ticaret Odası başkanının da katıldığı Burger King AVM açılışı sırasında İsrail'i protesto ettiği için saldırıya uğrayan Artvin Çoruh Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Kemal Sağlam'a sosyal medyadan destek yağdı.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-06 16:08:01

Rize'de soykırımcı İsrail'i sevindiren fotoğraf 'tarihe geçti'

İsrail'in yıllardır Filistin topraklarında sürdürdüğü işgal ve soykırım saldırıları Gazze ile birlikte son bir yıl içinde ilk kez bu kadar yoğun küresel tepkiye yol açmışken Batılı ülkelerde bile nadir rastlanabilecek olay Rize'de yaşandı.

Boykot hedefi olan İsrail destekçisi BurgerKing firmasının tabelasının altında AVM açılışına katılan isimlere tepki yağdı.

GZIKVTUXIAE3YX_

AÇILIŞA KATILAN İSİMLER

Yeni Şafak'ın verdiği detaya göre AVM'de düzenlenen açılışa, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu katıldı. Açılışa katılan isimlere vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük ise açılışa çelenk gönderdi.

GZLW3czWoAA3kp1

İSRAİL İLE TİCARİ İLE İLİŞKİLERİ SORGULATAN FOTOĞRAF

Açılışa katılan isimlere ise sosyal medyadan tepki yağarken Türkiye'de İsrail şirketlerine yönelik alınan resmi ticari kararların gerçekliği bir kez daha sorgulandı.

2_941

İSRAİL DESTEKÇİLERİNİ SEVİNDİREN FOTOĞRAF

Fotoğraf, Türkiye'de de faal olup İsrail'i destekleyen şirketleri memnun eden bir fotoğraf olarak değerlendirildi.

GZKC36-XwAEEN79

GAZETECİ AHMET TEZCAN'DAN İRONİK TEPKİ

Gazeteci Ahmet Tezcan ise, X hesabından yaptığı paylaşımında sözkonusu fotoğrafı şöyle yorumladı:

"İsrail Soykırımının en unutulmaz fotoğraflarından biri olacak bu. Bu fotoğrafta elinde makasla poz veren çok aziz, çok muhterem, çok saygın, çok muteber, çok derin, çok zengin, çok mühim şahsiyetlerin her biri tarihe geçti. Alayını tebrik ediyorum!"

SON VİDEO HABER

Sokakta ceset tasvirlerine tepki! Said Ercan uyardı

Haber Ara