RTÜK Başkanı Şahin'den Fatih Altaylı'ya sert eleştiriler

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Fatih Altaylı'ya yönelik sert eleştirilerde bulundu. Altaylı'nın gazetecilere hakaret ederek kazanç sağladığını belirten Şahin, 'Onun dini imanı para, şizofren saplantıları var' dedi.

2024-09-22 12:25:29

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Fatih Altaylı'nın provokatif açıklamaları üzerine sert eleştirilerde bulundu. Şahin, Altaylı'nın gazetecilere hakaret ederek haksız kazanç sağladığını belirtti. "Onun dini imanı para, şizofren saplantıları var" ifadelerini kullandı.

"DİNİ, İMANI PARA"

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Mynet Genel Yayın Yönetmeni Ersel Yıldırım'a verdiği röportajda, Fatih Altaylı'nın gazetecilere yönelik eleştirilerine sert tepki gösterdi. Şahin, Altaylı'nın izleyici kazanmak amacıyla haksız kazanç peşinde olduğunu ifade etti. Şahin, "Bu kişi, sağa sola saldırarak izleyici sayısını artırıyor ve buradan para kazanıyor" dedi.

"HADSİZLİKTEN PARA KAZANIYOR"

Şahin, Fatih Altaylı'nın geçmişte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir toplantıda gazetecilere yönelik "ayak takımı" ifadesini kullanmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Şahin, "Gazetecilere hakaret ederek gündemde kalmaya çalışıyor. Unutulma korkusu var" açıklamasını yaptı.

ALTAYLI HAKKINDA AĞIR SÖZLER

RTÜK Başkanı Şahin, Altaylı'nın programını sosyal medyaya taşıdığını, bu durumu kullanarak gündemde kalmaya çalıştığını belirterek, "Altaylı, Youtube'dan kazandığı parayla hakareti bile umursamıyor gibi bir tavır sergiliyor" dedi. Ayrıca, Şahin, Altaylı için "Bu kişi büyük bir yalancı ve şizofren saplantıları var" sözlerini sarf etti.

"BAŞARILI GAZETECİLERE HAKARET EDİYOR"

Ebubekir Şahin, Fatih Altaylı'nın gazeteci Zafer Şahin'e yönelik hakaretlerine de değinerek, "Zafer Şahin, yıllarını bu mesleğe vermiş, askeri vesayete karşı duran başarılı bir gazetecidir" dedi. Şahin, Altaylı'nın bu tür gazetecilere hakaret ederek prim yapmaya çalıştığını ifade etti.

Elazığ’da Kürtçe uyarı yazıları karalandı

Abdullah Ağar'dan Gazze açıklaması: Türkiye tarafsız kalmalı

Gülben Ergen'den Narin'in annesine sert tepki: Bu kadın artık yetti!

Engin Polat'ın paylaşımı Fenerbahçe taraftarını çıldırttı!

22 Eylül Pazar Ege'de korkutan deprem

RTÜK gündüz kuşağı programlarını yasaklayacak mı?