Dolar

33,9828

Euro

37,5617

Altın

2.751,31

Bist

9.519,47

Safiye Soyman oğlunu kaybettikten üç hafta sonra neden sahneye çıktı?

Ahmet Hakan, şarkıcı Safiye Soyman’ın olduğunu kaybettikten üç hafta sonra sahneye çıkmasını eleştirip 'normal mi' diye sordu.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-20 17:31:23

Safiye Soyman oğlunu kaybettikten üç hafta sonra neden sahneye çıktı?

Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz'ün (52) solunum yetmezliğine bağlı hayatını kaybetmesinin ardından Burdur'un Ağlasun ilçesindeki evinde oğlu için gözyaşları içerisinde yaptığı konuşma medyada gündem olmuştu.

Soyman, "Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi. O melek oldu, melek oldu benim oğlum. Sana nasıl dayanacağım? Günde 15 kere görüntülü konuşuyorduk. Beni beklemiş yavrum. 45 gün çekimden sonra geldim ki beni beklemiş annem. Nasıl dayanayım? Allah bana sabır versin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi, organik beslensin diye. Ağabeyi ekti, biçti, ev yaptırdı ona. 6 ay Bodrum'da, 6 ay burada yaşatıyordum. Nefes alsaydın yavrum. Nasıl dayanacağım sana? Bu nasıl bir sabır, nasıl sabredeceğim? Evlat acısı çok kötü. Nefes alsın diye köyde ev yaptırdık. O melek oldu, melek oldu benim oğlum. Dayanılacak gibi değil" ifadelerini kullanmıştı.

SAFİYE HANIM'IN KONSERLERE ÇIKMASI

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Soyman'ın birkaç gün sonra sahneye çıkmasını şu şekilde yorumladı:

"Oğlunu kaybetti Safiye Soyman. Üç hafta sonra da sahneye çıktı.
Normal mi?
Bence anormal değil. Üç hafta geçmiş ölümün üzerinden. Bir acı yaşanmış. Hayatın da devam etmesi gerekiyor. Belki halkla bir araya geldiği o konserler Safiye Soyman'ın acısını hafifletecek. Yargılayıcı olmamak gerekiyor. İç dünyalarda nelerin yaşandığını asla bilemeyiz."

Haber Ara