Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e tokat olayında gözaltı

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in darp edildiği anların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Başkan İn'e tokat atan kişinin kulübün Reklam ve Sponsorluk sorumlusu Hamza Cengiz Şen olduğu öğrenildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken Şen gözaltına alındı.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 22:46:50

Gökhan İn'le bağıran kişinin, "İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi. Artık bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin lirayı da bu hafta içi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" dediği görülüyor.

Daha sonra İn'e tokat atan kişi, "Birol'un aldığı 150 bin lirayı da bu hafta içi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Duyuyor musun beni, bana bak. Olmayacak bunlar" diye bağırıyor.

Gökhan İn'in ise darp eden kişiye "Cengiz kalp var bende" dediği duyuldu.

Olayın alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı iddi edildi.

KONGRE HAZIRLIĞI

Cengiz Şen ise İstanbul Beşiktaş'ta yakalanırken, olayın, yarınki Sakaryaspor kongresi öncesi adaylık süreciyle ilgili olduğu belirtildi.

Sakaryaspor kulübü geçen hafta yapılan olağanüstü genel kongresinde çoğunluk sağlanamamıştı.

Yeşil-siyahlıların kongresinde aynı zamanda adaylığını açıklayan Metin Kurtuluş da yer alırken Başkan İn ve Kurtuluş kongre öncesi görüştü.

Kongrede 22 Eylül Pazar günü yine Sakarya Atatürk Staddyumu'nda çoğunluğa bakılmaksınız yeniden düzenlenecek.

SAVCILIKTAN SORUŞTURMA

Sakarya Cumhuriyet Savcılığı, konuyla ilgili soruşturma başlattı. Başkan İn'e 2 kez tokat atan kişinin kulübün reklam ve sponsorluk işlerinden sorumlu yöneticisi Cengiz Şen olduğu belirlendi. 

GÖZALTI KARARI

'Yaralama' ve 'Tehdit' suçlarından 6 suç kaydı bulunan Cengiz Şen, dün polis tarafından İstanbul Beşiktaş'ta yakalandı. Şen, 'Yağma' suçlamasıyla gözaltına alındı. Görüntüleri ortaya çıkan olayın, geçen çarşamba günü meydana geldiği, yaşananların yarın gerçekleşecek olan Sakaryaspor kongresi öncesi adaylık süreciyle ilgili olduğu belirtildi.

SON VİDEO HABER

Jandarma ve Emniyet için alınan yeni araçlar tanıtıldı

Haber Ara