Salim Güran’ın Şok İddiaları: ‘Ben Öldürdüm’

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada zanlı Nevzat Bahtiyar, amca Salim Güran’ın 'Ben öldürdüm' dediğini iddia etti. Salim Güran ise bu suçlamaları reddetti. Soruşturma derinleştiriliyor.

2024-09-11 07:11:43

NARİN SORUŞTURMASINDA ŞOK İTİRAF: “SALİM GÜRAN, ‘BEN ÖLDÜRDÜM' DEDİ”

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Nevzat Bahtiyar, Narin'in amcası Salim Güran'ın yönlendirmesiyle cesedi sakladığını itiraf ederken, ikinci ifadesinde “Salim Güran, ‘Ben öldürdüm' dedi” açıklamasında bulundu. Ancak, Salim Güran bu iddiayı reddetti.

JANDARMA SORGUYA GÖTÜRDÜ

Tavşantepe köyünde yaşayan Nevzat Bahtiyar, Narin Güran'ın cansız bedenini, Salim Güran'ın talimatıyla Eğertutmaz Deresi'ne sakladığını itiraf etmişti. Bu şok itiraf sonrası, Salim Güran dün yeniden jandarma karakoluna sorgulanmak üzere götürüldü.

İKİNCİ İFADEDE ŞOK İDDİA

Yargı kaynaklarına göre, Nevzat Bahtiyar ikinci ifadesinde, “Salim Güran, ‘Ben öldürdüm' dedi” ifadesini kullanarak suçlamaları bir adım öteye taşıdı. Ancak Salim Güran, bu iddiaları kesin bir dille reddetti ve Bahtiyar'ın açıklamalarını yalanladı.

İDDİALAR GÜÇLENİYOR MU?

Soruşturma, Narin'in kaybolmasının ardından 18 gün sonra cesedinin bulunmasıyla başladı. Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar arasındaki ilişkiler ve itiraflar olayın çözümünde kritik rol oynuyor. Jandarma, bu çelişkili ifadelerle soruşturmayı derinleştiriyor.

Nasrallah'a tepkiler: 'Kırk yıldır palavra sıkıyor'

Mısırlı kiracı evinde ölü bulundu

Kızılay üst eğitim

Kızılay eğitim

İstanbul'un 3 ilçesinde su kesintisi

THY yolcularına 'en eski ekmek' ikram edilecek