Dolar

34,2400

Euro

37,0821

Altın

3.013,13

Bist

8.853,95

Savunma Bakanı Güler'den Sert Mesaj: 'Evlatlarımızın İntikamını Alacağız!'

TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında 5 kişi şehit oldu, 22 kişi yaralandı. Milli Savunma Bakanı Güler, 'Bu tesisin hedef alınması tesadüf değildir' dedi. Terörle mücadele kararlılıkla sürecek.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-24 11:31:18

Savunma Bakanı Güler'den Sert Mesaj: 'Evlatlarımızın İntikamını Alacağız!'

Türkiye'nin savunma sanayisinin lokomotifi TUSAŞ'a yönelik düzenlenen terör saldırısının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Güler, "Bu tesisin hedef alınması tesadüf değildir" dedi.

ŞEHİTLERİ UNUTMAYACAĞIZ

Bakan Güler, şehitlerin intikamının alınacağını vurgularken, terörle mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini belirtti. Kacır da, "Terörün hortlamasına izin vermeyeceğiz" diyerek teröristlere karşı taviz vermeyeceklerini ifade etti.

Saldırıda 5 kişi şehit olurken, 22 kişi yaralandı. Şehitlerin isimleri ise TUSAŞ çalışanı Zahide Güçlü, Cengiz Coşkun, Hasan Hüseyin Cambaz, Atakan Şahin Erdoğan, ve taksi şoförü Murat Arslan olarak belirlendi.

TERÖRLE MÜCADELEDE SÖZ VERDİLER

Bakan Güler, "Evlatlarımızın intikamını alacağız" diyerek devletin terörle mücadelesinin son terörist yok olana kadar süreceğini ifade etti. "Türkiye hiçbir tehdide boyun eğmemiştir" diyerek, TUSAŞ ve personelinin her zaman savunma sanayisinin gururu olmaya devam edeceğine inandığını belirtti.

SON VİDEO HABER

Beyoğlu'nda gece kulübünde sapkın partiye baskın

Haber Ara