Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

'Sayın hırsız bey' konuşmasıyla 'üst düzey' ilgi gördü

Batman Valisi Ekrem Canalp, çalınan bisikleti için video çekip sosyal medyada paylaşan çiğköfte ustası İdris Ekinci'ye (50) bisiklet hediye etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Ekinci'nin çiğköftelerini satın aldırarak, halka dağıtılmasını istedi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-04 22:50:18

Gülistan Caddesi'nde çiğköfte ustalığı yaparak geçişi sağlayan İdris Ekinci, Bahçelievler Mahallesi'ndeki evin önünden çalınan bisikletinin bulunması için video çekip, sosyal medya hesabından paylaştı.

2024_Eylül_bissi1

Videoda hırsıza seslenen Ekinci, "Sayın hırsız bey, bak sana sayın diyorum, saygı gösteriyorum. Allah rızası için benim bisikletimi getir. Ya niye benim bisikletimi çalıyorsun? Ben senin tavuğuna kış demiş miyim? Yok. Bisikletimi getir, tamam mı kurban? Vallahi seni şikayet Hatta şu şekilde devam edecek, bisikleti birleştireceğim ben gözümü kapatacağım, getir bırak seni görmeyeceğim. Bak ev kiradır, bisiklet alamam" dedi.

thumbs_b_c_19f51cb94f3de6cd078f73271081f645

VALİ BİSİKLET HEDİYE ETTİ, ALİ YERLİKAYA ÇİĞKÖFTELERİNİ SATEN ALDI

Vali Ekrem Kanalp, videoyu yayınladığı Ekinci'ye bisiklet hediye etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın, Ekinci'nin tezgahındaki çiğköfteyi satın alarak, halka dağıtılmasını isteyen Vali Canalp, "Güzel bir halk mizah örneği burada görmekten de Batman'da gördüğümüzden de memnun kaldık. Arkadaşlarıma talimatlarımdı. Dedim ki mutlaka İdris ustamız için iki şey yapalım. Bir tanesi kendisine bisiklet hediye ediyoruz. Bir bisiklet aldık. Şimdi hediye olarak İl Emniyet Müdürümüze talimat verdim. Dedim ki, bu hırsızları yakalayın. Şu anda, hırsızları tespit ediyorlar, umarım onu ​​yakalarız. Akşam saatlerinde İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya beni aradı ve dedi ki; 'Eğer olursa benim namı hesabıma, çiğköftelerin tamamını satın alın. Batmanlılara hediye olarak dağıtın.' Sayın Bakanımızın talimatıyla satın alarak, Batmanlılara ücretsiz olarak dağıtacağız" diye konuştu.

İdris Ekinci de hediyeleri için Ali Yerlikaya ve Vali Canalp'e teşekkür etti. DHA

Haber Ara