Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: 'İsrail uluslararası sistemden muaf tutuldu, on yıllardır devam eden bu dönem artık sona erdi'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye Hükümeti ile SDG arasında varılan 10 Mart mutabakatını hatırlatarak, 'Biz de sürecin diyalog, müzakere ve barışçıl yollarla ilerlemesini umuyoruz. Yeniden askeri yollara başvurma ihtiyacının ortaya çıktığını görmek istemiyoruz ancak SDG, ilgili aktörlerin sabrının tükenmekte olduğunu anlamalı' dedi.
Uyuşturucu soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen isimlerden şarkıcı Aleyna Tilki'nin avukatı Ayşegül Mermer İl Jandarma Komutanlığı önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Son günlerde AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ile ilgili çok sayıda maksatlı bilgi kirliliği oluşturuluyor. İlçe başkanlarının görevden alınması, yeni yönetimler, eski yönetimlerin küsmesi gibi konular gündeme getirilerek, siyasetin özü gereği önceden beri sürekli olagelen bir takım meseleler sanki ilk defa ve keyfe keder oluyormuşçasına dillendirilip İl Başkanı Özdemir ve ekibini zayıflatma gayesi güdülüyor.
GAİN Medya A.Ş. soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında sunucu Okan Karacan da bu sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı.
MSB, Karadeniz'den hava sahasına giren İHA'nın F-16'larca takip edilerek prosedürler sonrası kontrollü müdahaleyle düşürüldüğünü açıkladı.