Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

Semih Çelik'in gizemli kitabı

Alp Kılınç, sosyal medya paylaşımında Semih Çelik’in evinde bulunan bir kitabın özetini paylaştı.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-05 22:23:22

Semih Çelik'in gizemli kitabı

Kılınç, kitaptaki korkunç detaylara dikkat çekti. Kitapta, altı kişinin farklı parçalarını kesip birleştirerek "kukla" olarak adlandırılan bir ceset oluşturan bir seri katilin hikayesi anlatılıyor. Cinayetler, ülkeyi büyük bir kaosa sürüklerken, katilin yeni kurbanlarını içeren bir liste hazırladığı ve Dedektif William Fawkes'un da bu listenin sonunda yer aldığı belirtiliyor.

Kılınç'ın paylaşımında öne çıkan bu sözlerle başlayan kitap özeti, seri katilin altı kişinin vücut parçalarını bir araya getirerek yarattığı "kukla" ceset üzerinden ülkede büyük bir korku ve panik dalgası yarattığını anlatıyor. "Kukla cinayeti" tüm medya organlarında yankı uyandırırken, katilin bir sonraki hamlesini durdurma görevi Dedektif Fawkes ve Emily Baxter'a düşüyor.

Katil, yeni bir ölüm listesi hazırlamış ve listedeki kişilerin ölüm tarihlerini bile eklemiştir. Dahası, Dedektif Fawkes'un adı da bu listededir. Fawkes'un geçmişiyle bağlantılı izler bulundukça, olayın gidişatı değişir ve her şey daha da karanlık bir hal alır. Katili yakalamak için zaman daralırken, Fawkes ve Baxter'ın omuzlarındaki baskı her geçen gün artmaktadır.

Haber Ara