Dolar

34,0117

Euro

37,4879

Altın

2.753,28

Bist

9.624,04

Seren Serengil'in 'çocuklarınız gebersin' paylaşımına 'köpektapar' tepkisi

Daha önce başıboş köpeklerden korkanlar hakkında, 'Köpeklerden korkan insanların tedavi edilmeleri daha doğru olur' sözleriyle tepki çeken şarkıcı Seren Serengil'in son paylaşımında kullandığı 'çocuklarınız gebersin' sözü sosyal medyada gündem oldu.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-13 12:27:37

Ankara Altındağ'da köpek katliamı yapıldığı iddiasıyla Serengil, tepki çeken sözleri nedeniyle ekşi sözlük'te sert sözlerle eleştirildi.

Ekşi Sözlük'te "seren serengil'in çocuklarınız gebersin paylaşımı" başlığı altında yapılan bazı yorumlar şöyle:

"KÖPEKTAPAR SERENGİL"

"ünlü köpektapar seren serengil altındağ'daki olaydan sonra allah belanızı versin, çocuklarınız gebersin şeklinde bir paylaşım yapmış. bu arada altındağ'da katliam yok."

"SEN BENİM ÇOCUĞUMU SEVMİYORSUN (KÖPEKTEN BAHSEDİYOR)

"köpekçilerin sürekli olarak insanların günahsız çocuklarıyla uğraşma rahatsızlığının tezahürüdür.

"bazı köpekçiler gerçekten yatıp kalkıp sokakta köpek istemeyen insanların çocuklarını düşlüyor. o kadar çok gördüm ki anlatamam. hatta birkaç sözlük yazarının en az 20 tane entrysini gösterebilirim size ki sadece "çocuklarınız yansın, gözünüzün önünde parçalansın, dermansız hastalığa yakalansın..." diye. çünkü bunların kafa şu: "sen benim çocuğumu sevmiyorsun (köpekten bashediyor.) ben de senin çocuğunu..." ama burda bile mütekabiliyet yok. sen köpeğin öldürülmeden barınağa alınmasını istiyorsun, o senin çocuğun parçalara ayrılsın ki asıl hedefi olan sen acı çeksin istiyor.

bu bazı dediğim tipler görse ki bunlardan birinin çocuğu ölüyor, evinde perdeleri çekip görüntüleri izleye izleye götünü parmaklar, kendini zevke getirir. patolojik durumun özeti bu.

bir tanesi de sokakta köpek istemeyen insanların karşısına geçip "çocuğun ölsün" falan diyemez.

edit: ben köpektapar demiyorum, müslümansanız siz de demeyin. tehlikeli sözler bunlar. köpekçiler sizi bu tehlikeye sokacak kadar değerli insanlar değiller."

"AĞIR RUH HASTALIĞI"

"ağır bir ruh hastalığına işaret eden düşünce. benzer düşüncede olanların tedavi edilmeden topluma karışmamaları gerekiyor."

"ÇOCUK ÖLDÜĞÜ ZAMAN SIZLAMAYAN VİCDAN"

"abi, ben ısrarla dedim ve demeye devam edeceğim bunlar hayvan sever değildir. ego tatmin eden ahlaksızlardır. insanı sevmeyen, hayvanı sevemez, hayvan sevmeyen insan sevemez.

yaşam kavramına saygılı olduğunu iddia eden, hayvan yaşamı için duyar gösterip insan yaşamına göstermiyorsa o kişi, duyarcılık konusunda yalan söylüyor demektir.

ayrıca şunu herkes bilsin ki, bir şeyin zarar görmesinden rahatsız olan insan o şey zarar görmesin diye baştan tedbir alır.

- hayvanların popülasyonu abartılı artarsa sorun yaratır kabak hayvanlara patlar duyarlı olalım der ve sokağa hayvan bırakanlara karşı çıkar.

- ''çocuklar ölüyorsa ölsün ama hayvanlar..'' diye başlayan cümle kurarsam, insanları terörize ederim hayvanlara saldırırlar çenemi tutayım der.

- ''köpekler de ölmesin, çocuklar da ölmesin bu sorunu güzellikle çözelim'' diyene hayvanlar gibi çemkirirsem, sorunun çözümüne engel olurum ve kabağın hayvanların başına patlamasına sebep olurum der.

zamanında ''kısırlaştırma yapılsın'' diyenlere köpek gibi çemkirdiler. e tabi, köpek popülasyonu azalırsa mamacılar nasıl kazanacak? köpek katliamların en büyük sorumlusu insanları sömürüp para kazananlar ile bunlara para kaptıran çakma hayvan severlerdir. bu hayvan severliği, hayvanları sevdikleri için değil futbol takımı tutar gibi taraf tutmak için yapıyorlar, duyar masturbasyonu yapıyorlar.

çocuk öldüğü zaman vicdanı sızlamayanın vicdanını si..yim ben. gazzede ölen çocuk için de, köpeğin öldürdüğü çocuk için de ve hatta, epstein adasında hayatları karartılan çocuklar için de vicdanı sızlamayanların güya hayvan için sızlayan(!) vicdanları sahtedir.

söz konusu kişi, duyar masturbasyonu sekteye uğradığı için öfkeden ''çocuklarınız gebersin'' diyor. acaba çocukları köpek saldırısında ölenler buna dava açabilir mi? hukukta böyle bir şey var mı? varsa öyle bir şey yapsalar keşke. ayıp ya ayıp, insan allah'tan korkar."

"ÇCOUK SAHİB OLMADIĞI İÇİN AĞLIYORDU"

"yıllarını çocuk sahibi olmadığı için ağlayarak geçiren bir insandan duyulmaması gereken laflar. belki de kendi sahip olamadığı için bu kadar delirmiştir bilmiyorum ama ceren cerengil zekasıyla ünlü biri değil zaten."

BEBEĞİNİ KAYBETMİŞTİ

"vakti zamanında bebeğini kaybeden biri için fazla iddialı bir cümle olmuş.

demek ki hanımefendide empati o kadar yoksun ki; kendisi bebek kaybetmiş olmasına rağmen, bu köpekler yüzünden çocuklarını kaybeden veya çocuklarının hayatları boyunca üzerlerinde taşıyacakları yaralara maruz kalan ailelere "çocuklarınız gebersin" diyebilecek kadar insanlıktan uzak olabiliyor."

1_705

2_782

3_462

4_279

Haber Ara