Dolar

34,1623

Euro

38,1653

Altın

2.914,46

Bist

9.777,46

Serhat Akın'a silahlı saldırıyla ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırıyla ilgili olarak, olaya karışan bütün zanlıların yakalandığını açıkladı.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-28 22:08:28

Serhat Akın'a silahlı saldırıyla ilgili açıklama

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak Serhat Akın'ın silahla vurularak yaralanmasına karışan şüphelilerin yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

"Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ı yaralanması olayına karışan bütün şüpheliler yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerimizin yaptığı koordineli çalışmalar sonucunda olaya karışan;

O. D.( Silah kullanan ),

O.M. (Motosikleti kullanan),

E. Ü.(Şüphelilerle hareket eden ve otomobili kullanan),

M.A.(Şüphelilerle hareket eden),

İ.T.(Olaydan sonra şüphelilerle birlikte hareket eden) yakalandı.

Şüpheli şahsın olayda kullanmış olduğu 1 adet ruhsatsız tabanca elde ele geçirildi."

Serhat Akın, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan evinin önünde silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda bacaklarından yaralanan Akın, tedavi altına alınmıştı.

Silahlı saldırıya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alınmıştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi'nde futbol yorumcusu Serhat Akın'ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır." ifadelerini kullanmıştı.

Çalışmalar sonucu olaya karışanların E.Ü, M.A, O.D. ve O.M. olduğunun tespit edildiğini belirten Yerlikaya, şunları kaydetmişti:

"Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."

SON VİDEO HABER

Kayıp olarak aranıyordu; silahla öldürülmüş halde bulundu

Haber Ara