Dolar

34,0671

Euro

37,9437

Altın

2.819,45

Bist

9.759,73

Su kavgası can aldı | Kahramanmaraş'ta su isteyen kişiyi döverek öldürdüler

Kahramanmaraş'ta su kavgası can aldı. İddialara göre Mesut Kazancı isimli kişi, metal fabrikasında çalışan bir işçiden ikinci suyu istediği için dövüldü. Peki ama Mesut Kazancı'ya ne oldu, son durumu ne? Su kavgasındaki 6 kişi tutuklandı mı? İşte araştırılan soruların yanıtları...

6 Gün Önce Güncellendi

2024-09-11 11:01:27

Su kavgası can aldı | Kahramanmaraş'ta su isteyen kişiyi döverek öldürdüler

Kahramanmaraş'ta 6 Eylül cuma günü meydana gelen bir kavga cinayetle sonuçlandı.

Tekrar su istediği için tartıştı

Edinilen bilgilere göre Mesut Kazancı aracıyla Küçük Sanayi Sitesi'nke girdi ve aşırı susadığını belirterek su içebileceği bir yer olup olmadığını sordu. metal fabrikasında çalışan kişi Kazancı'ya bir bardak su ikram etti.

Suyu bitiren Kazancı bir şişe daha su istediğini belirtti. Su veren kişi olumsuz bir yanıt verince ikili arasında tartışma başladı.

Tartışma kısa süre içerisinde büyüdü ve 6 kişi Mesut Kazancı'yı sopalarla dövdü.

Ağır şekilde yaralanan Kazancı hastaneye kaldırıldı. İki gün boyunca yaşam mücadelesi veren Mesut Kazancı hastanede yaşamını yitirdi.

6 kişi savcılığa sevk edildi

Telefonlarına ulaşılamayan Kazancı'nın ailesi, haber alamadıklarını belirterek polis ve hastanelere başvurdu. Hastanelerin yoğun bakım bölümünde kimliği belirsiz bir kişinin bulunduğu bilgisi ile kazancının ailesi acı haberi öğrendi. 2 aylık çocuğu olduğu öğrenilen Kazancı Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Polis olayın ardından aldığı 6 zanlıyı yakalayarak savcılığa sevk etti

Haber Ara