Tavşantepe köy imamı hakkındaki iddialar yalan çıktı

Tavşantepe köyü imamı R.K.'nın polis sorgusunda telefonundan grup seks görüntüleri çıktığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Gazeteci Emrullah Erdinç, “Jandarma kaynakları, ‘Hiçbir soruşturmada suç konusu değilse özel hayata ilişkin soru sorulmaz, imam ile ilgili de böyle bir sorgu olmadı’ dedi.

2024-09-17 16:35:41

Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınanlar arasında olan, ifadesinden sonra serbest bırakılan köy imamının telefonunda grup seks videoları tespit edildiği, MedyaRadar'dan Ercan Öztürk tarafından öne sürüldü.

Soruşturma kapsamında polis tarafından ifadesi alınan imamın videoları kabul ettiği ve tanıştıkları evli bir çiftin Diyarbakır'a geldikten sonra birlikte olduklarını söylediği iddia edildi.

Söz konusu haber sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan hesaplar tarafından paylaşıldı.

Jandarma: Böyle bir sorgu olmadı

Narin'in öldürülmesine ilişkinin soruşturmanın polis değil jandarma tarafından yürütülmesi nedeniyle çelişkiler içeren habere dair jandarma kaynaklarından bilgi alan gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından yaptığı paylaşımda bulunarak adı geçen imamın böyle bir sorgulamaya tabi tutulmadığını söyledi.

Erdinç X hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Bu ifadeler doğru değil. Birincisi; soruşturmayı polis değil jandarma yürütüyor. İkincisi; Narin Güran soruşturmasını yürüten Jandarma kaynakları, ‘Hiçbir soruşturmada suç konusu değilse özel hayata ilişkin soru sorulmaz, imam ile ilgili de böyle bir sorgu olmadı. Zaten telefonundan da bu tarz bir video ya da fotoğraf çıkmadı' dedi.”

Kaynak: Serbestiyet

Nasrallah'a tepkiler: 'Kırk yıldır palavra sıkıyor'

Mısırlı kiracı evinde ölü bulundu

Kızılay üst eğitim

Kızılay eğitim

İstanbul'un 3 ilçesinde su kesintisi

THY yolcularına 'en eski ekmek' ikram edilecek