Dolar

34,2564

Euro

37,2104

Altın

3.008,70

Bist

8.742,65

Tekirdağ’da alevler içinde can verdiler! 5 kişi yanarak hayatını kaybetti

Tekirdağ’da iş makinesine çarpan otomobil alev aldı! Facia ile sonuçlanan kazada, yanarak can veren 5 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Kazanın sorumlusu gözaltında, soruşturma sürüyor!

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-21 07:08:30

Tekirdağ’da alevler içinde can verdiler! 5 kişi yanarak hayatını kaybetti

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, bir otomobilin seyir halindeki iş makinesine arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazası, facia ile sonuçlandı. Çarpmanın ardından alev alan otomobildeki 5 kişi, yangın nedeniyle feci şekilde hayatını kaybetti.

ALEVLERİN İÇİNDE CAN VERDİLER

Olay, D-100 karayolu üzerinde saat 00.30 sıralarında gerçekleşti. Kontrolden çıkan otomobil, önünde ilerleyen Ö.A.'nın kullandığı iş makinesine hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle adeta bir demir yığını haline gelen otomobil, bir anda alev aldı. Olay yerine hızla sevk edilen jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri, yangını söndürmeye çalıştı. Ancak, otomobildeki 5 kişi ne yazık ki alevler arasında hayatını kaybetti.

KAZA MAĞDURLARININ KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri yapılan incelemeler sonucunda belirlendi. Hayatını kaybeden Cenk Varnalı, Kadir Güler, Emre Ağır, Serhat Yunus ve Deniz Yalnız, kazanın kurbanları oldu. Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazeler için incelemeler devam ediyor.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kazaya karışan iş makinesi sürücüsü Ö.A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma derinleştirilirken, kazanın tam sebebiyle ilgili incelemeler sürüyor. Savcılık, olayla ilgili detaylı bir soruşturma yürütüyor.

Haber Ara