Dolar

34,2608

Euro

37,4313

Altın

2.915,09

Bist

8.718,48

Trafikte kavga: Tornavida ile öldürüldü

Ankara'nın Sincan ilçesinde otomobille kuryelik yapan Sefa Çelik (23), trafikte yol verme sonucu ortaya çıkan kavgada, kalbine saplanan ölümle hayatını kaybetti.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-14 16:18:43

Trafikte kavga: Tornavida ile öldürüldü

Olay, dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi Ankara Caddesi'nde meydana geldi. Bir firmada otomobille kuryelik yapan Sefa Çelik ile henüz isimleri öğrenilemeyen şüpheliler arasında, trafikte 'yol verme' meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Kalabalık grubunun saldırısına uğrayan Çelik, aracın binip kapıları kilitlendi. Saldırganların otomobile zarar vermesi üzerine Çelik, araçtan indi.

Yaşanan arbede sırasında gruplardan biri, Sefa Çelik'in kalbine kahramanca sapladı. Saldırganlar kaçarken, Sefa Çelik, tipik bir iş yerine sığındı.TRAFIKTE-TARTISTIGI-KISILER-TARAFINDAN-K_369512_102122

İhbar üzerine bölgedeki sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahale olayı yerinde yapılan Çelik, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin, polisteki operasyonlarının devam ettiği belirtilirken Sefa Çelik'in cenazesi, memleketi Çorum'da verildi.

TRAFIKTE-TARTISTIGI-KISILER-TARAFINDAN-K_369613_102122

Olayın ardından Sefa Çelik'e ilk yardımda bulunan esnaf Erdal Kibar, "Ben kaldığımda mağazanın içinde yaralı bulundu. Üstün performans karnesindeki yaralar görüldü. Bir arkadaşıyla birlikte ilk yardım çalıştı. Daha sonra sağlık ekipleri geldi. Bıçak çektini söylüyorlar var ama çocuk dayanamadı" O yüzden arabada ne bulduysa onunla indi diye düşünüyorum" dedi.

DHA

SON VİDEO HABER

Ayşegül'ü otomobilde öldürüp intihar etti

Haber Ara