TUSAŞ'a terör saldırısı: Şehitlerin kimlikleri açıklandı
TUSAŞ'ta düzenlenen terör saldırısında şehit olanların kimlikleri açıklandı.

Oluşturma Tarihi: 2024-10-24 01:46:42

Güncelleme Tarihi: 2024-10-24 02:03:53

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, TUSAŞ'ta görevli makine mühendisi Zahide Güçlü, kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun, çalışan Hasan Hüseyin Cambaz, güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan ve taksi şoförü Murat Arslan'ın şehit olduğu belirtildi.

Güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan saldırıda şehit oldu.

EŞİNİN HEDİYE GÖNDERDİĞİ ÇİÇEĞİ ALMAYA GİDERKEN ŞEHİT OLDU

Şehit mühendis Zahide Güçlü'nün (37) bugün doğum günü olduğu ve eşinin çiçek gönderdiği öğrenildi. Güçlü'nün çiçeği almak için nizamiyeye giderken terör saldırısının ortasında kaldığı belirtildi. Olayda yaralanan Güçlü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ankara'da TUSAŞ yerleşkesine yönelik olarak terör saldırısında hayatını kaybedenlerden kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun'un Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Hıdırlık köyüne kayıtlıa kayıtlı olduğu belirlendi. Ailenin uzun süredir Ankara'da ikamet ettiği öğrenildi. Diş Hekimi Aysan Süngü Coşkun ile evli olan Cengiz Coşkun'un Alaz isminde bir çocuğunun bulunduğu bildirildi. Coşkun'un cenazesinin Ankara'da defnedileceği öğrenildi.

Şehit taksi şoförü Murat Arslan'ın babası Mahmut Arslan, "Arslan taksi bakışımız, baba ve 2 oğul, 3 arabayız durakta. Olay cereyan olduğunda ben müşterideydim, çocuklarımdan ikisi duraktaydı. Müşteri gibi gelmiş o hain, neler olduğunu bilmiyordum." dedi.

DHA