Dolar

34,2738

Euro

37,4397

Altın

2.922,80

Bist

8.731,09

Uşak Belediyesi'nden Köfteci Yusuf’a destek

Ürünlerinde domuz eti olduğuna dair iddialarla gündeme gelen Köfteci Yusuf’a, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'dan destek geldi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-14 12:26:30

Uşak Belediyesi'nden Köfteci Yusuf’a destek

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'ı şahsen tanıdığını belirten Özkan Yalım, Yusuf'un restoranlarından birinin önünde bir video yayınladı.

Köfteci Yusuf'un küresel markalara diz çöktürdüğünü belirten Özkan Yalım, şöyle konuştu:

“Köfteci Yusuf'un ürünlerinde kesinlikle domuz eti yoktur. Köfteci Yusuf'u şahsen tanıyorum. Yusuf Akkaş, 43 yaşında bir işverendir ve sıfırdan geldi. Tırnaklarıyla kazıdı ve 12 bin 500'ün üzerinde çalışanı var. Bazıları köfteci Yusuf'a çökmek istiyorlar. Ürünlerde domuz eti var diyenler, domuzluğu yapanlardır. Tırnaklarıyla bu hale gelen Köfteci Yusuf'a destek çıkıyoruz. Köfteci Yusuf'ta helal kesim olan yemeğinizi yiyebilirsiniz. Gelin kendi yerel markamıza destek verelim. Bugün yabancı markalara diz çöktüren Köfteci Yusuf'a sahip çıkalım diyorum.”

KÖFTECİ YUSUF: SİYASİ İLİŞKİLERİM VE YABANCI ORTAKLIĞIM OLSAYDI BANA DOKUNULMAZDI

Öte yandan Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, bir açıklama yaparak kendini savundu. Yusuf Akkaş, siyasi bağlantıları olmadığı için bu hale geldiğini kaydetti. Yusuf Akkaş, şöyle konuştu:

“Bu ülkede sadece işinle uğraşıp kendin kalabilmek veya bir şey ima etmemek bile o kadar zorlaşmış ki, selam vermemizde kullanacağımız cümlede bile düşünmek zorunda kalıyoruz. Günün sonunda aslında bütün duygularımızı anlayabiliriz. Aslında insanların iyi niyetini gözüne baksanız bile anlayabilirsiniz. Yüzüne baksanız anlarsınız. Biz kendi özümüzden ve insani değerlerimizden uzaklaşıyoruz. İnsanlardan ricam yaşanan bu olaya sonradan yüklenmiş, bir tarafa çekilmiş halinden ayrı olarak sadece vicdanlarıyla ve mantıklarıyla baksınlar. Yabancı firmayla ortaklığım olsa, siyasi ilişkilerim olsa…' Bu ülkede kimlere dokunulmaz diye düşündüm. Bu ülkede yabancı firmalarla ortaklığım olsa yabancı firma olsam bana dokunulmazdı. İki siyasi ilişkilerim olsa ve oralarda besleniyor olsam o zaman da dokunamazlardı. Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı, böyle sonuçlar da çıkmazdı. Birileri diyor ya hani nerede?”

Kaynak: egedeyenigun.com

Haber Ara