Vahşetin Sinyalleri: Semih Çelik Cinayetleri Ayin Şeklinde İşledi
Semih Çelik, Ayşenur ve İkbal’i vahşice katletti, öncesinde cinayet sinyalleri veren videolarla Türkiye’yi dehşete sürükledi!

Oluşturma Tarihi: 2024-10-06 07:24:53

Güncelleme Tarihi: 2024-10-06 07:31:07

19 yaşındaki Semih Çelik, Eyüpsultan'da kız arkadaşı Ayşenur Halil'i boğazını keserek öldürdü. Ardından Edirnekapı surlarında sınıf arkadaşı İkbal Uzuner'i parçalayarak canına kıydı ve kendini surlardan atarak intihar etti. Çelik'in bu vahşeti aylar öncesinden planladığı bir video ortaya çıktı. Cani, İkbal'e gönderdiği videoda "Bu hayattan giderken can almak istiyorum" diyerek korkunç planını açıklamıştı. İşte kan donduran detaylar...

ÜÇÜ DE 19 YAŞINDA

19 yaşındaki Semih Çelik, önce kız arkadaşı Ayşenur Halil'i boğazını keserek öldürdü. Ardından İkbal Uzuner'i surlara çağırıp vahşice katletti. İkbal'in vücudunu parçalayan cani, cesedini surlara yerleştirerek intihar etti. Türkiye bu korkunç cinayetle sarsıldı.

TAKINTILIYDI: SINIF ARKADAŞLARIYDI

Semih, her iki kurbanıyla da lise arkadaşıydı ancak özellikle İkbal'e takıntılıydı. Onu sürekli takip ediyor, rahatsız edici mesajlar gönderiyordu. İkbal'in ailesi, bu tehlikeden dolayı kızlarını okuldan alıp açıköğretime yazdırmıştı. Cani, bu süreçte beş kez akıl hastanesine yattı ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edildi.

'KALBİNİ ÇIKARTMAK İSTİYORUM'

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir video, bu cinayetlerin uzun süredir planlandığını gösterdi. Semih, İkbal'e hitap ettiği videoda "Bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için" diyerek planını itiraf etmişti. Cani, vahşetini detaylı şekilde anlattı: “Kalbini çıkartmak, gözlerini… Gerisini sen biliyorsun.”

KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER ANNEYE GÖSTERİLDİ

Semih, Ayşenur'u öldürdükten sonra İkbal'i arayıp surlara çağırdı. İkbal, tehditlerden korkarak surlara gitmişti. Cani, vahşeti gerçekleştirdikten sonra İkbal'in annesi Gülcan Uzuner'i arayarak "Surlara gel, kızının nasıl huzur içinde olduğunu gör" dedi. Anne geldiğinde, katil kızının kesik başını surlardan atarak annenin önüne fırlattı. Annenin feryatları yürekleri dağladı.

SATANİK İŞARETLER

Olay sonrası Semih'in evinde yapılan aramada, satanik semboller ve kara kalemle çizilmiş rahatsız edici resimler bulundu. Bu resimlerin, cinayetleri ayin şeklinde planladığını ortaya koyduğu belirtildi. Cani, İkbal'i tıpkı bu çizimlerdeki gibi parçalamış ve vücut parçalarını surlara yerleştirmişti. Boynuna idam ilmeği geçirip, kendini surlara bağlamıştı ancak düğümler çözülerek aşağıya düştü ve öldü.

KOPYACI SERİ KATİL: RICHARD RAMIREZ'E BENZETİLDİ

Semih Çelik'in saç kesimi ve cinayet işleyişi, 1985'te Amerika'da Richard Ramirez tarafından işlenen cinayetlerle benzerlik gösteriyor. "Night Stalker" (Gece Avcısı) lakaplı seri katil, cinayetlerini satanik ayinlere çeviriyordu. Semih'in de bu vahşetten ilham aldığı düşünülüyor.