Vatandaşlardan Köfteci Yusuf’a destek! Et reyonları boşaldı
Domuz eti skandalıyla gündeme gelen Köfteci Yusuf, halkın yoğun desteğiyle karşılaştı. Vatandaşlar, restoranın et reyonlarına akın ederek, ürünleri hızla tüketti.

Oluşturma Tarihi: 2024-10-14 12:17:54

Güncelleme Tarihi: 2024-10-14 12:19:06

Domuz eti kullanıldığı iddialarının ardından, restoran zinciri Köfteci Yusuf büyük bir destek kampanyasının odağı haline geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan hileli gıdalar listesinde adı geçen restoranın, özellikle İzmit'teki şubeleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Destek vermek amacıyla restoranlara gelen halk, et reyonlarındaki ürünleri adeta kapıştı. İlk günlerde etlerini iade etmek isteyenler olsa da, bu kez Köfteci Yusuf'un ürünleri hızla tükendi.

VATANDAŞ DESTEK İÇİN SIRAYA GİRDİ

Domuz eti kullandığına dair iddialar sonrası sosyal medyada çeşitli destek çağrıları yapılırken, restoran önlerinde oluşan kuyruklar dikkat çekti. Vatandaşlar, Köfteci Yusuf'un hedef alındığını düşünerek, reyonlardaki et ürünlerine büyük ilgi gösterdi. Restoran zincirinin ilk günlerde et iadesi taleplerini reddetmesi sonrasında ise satışlar hızla arttı ve reyonlardaki etler kısa sürede tükendi.

ETLER KAPIŞILDI, REYONLAR BOŞALDI

Restoran zincirinin Ankara şubelerinde yaşanan bu durum, diğer şubelerde de hızla yankı buldu. Köfteci Yusuf'a destek vermek için şubelere akın eden vatandaşlar, ürünleri reyonlardan adeta kapıştı. Et reyonlarının kısa sürede boşalması, skandal sonrası markaya olan desteği gözler önüne serdi. Halkın bu ilgisi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ahbmedya