Dolar

33,9631

Euro

37,7974

Altın

2.816,97

Bist

9.712,43

'Yasal hırsızlık': Polat'tan 'enerji' şarkısıyla devam paylaşımı

TikTok'çu Dilan-Engin Polat çiftinin kara para aklamaktan yargılandığı davada Engin Polat ile birlikte 3 sanık tahliye edildi. Gazeteci Murat Ağırel, mahkemede delil olan MASAK raporundan hareketle 'Stoklarda fazla mal var, olmayan ürünler satılmış ama raporu hazırlayanlar problem görmemiş! Yani böylesi bir resmi rapor dahi hırsızlık var ama yasal hırsızlık dedi !' yorumunda bulundu.

1 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-06 14:35:22

'Yasal hırsızlık': Polat'tan 'enerji' şarkısıyla devam paylaşımı

Dilan Polat, Engin Polat'ın tahliyesi sonrası 'Enerji' şarkısıyla ilk paylaşımını yaptı.

DİLAN POLAT'TAN İLK PAYLAŞIM

Aynı davada tutuklu yargılanan ve sonrasında tahliye edilen Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın tahliye kararı sonrası sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı.

2_864

Dilan Polat, ilk paylaşımını arabasında 'Enerji' adlı şarkısı eşliğinde yaptığı görüldü. Başka bir paylaşımda ise daha önce tahliye edilen kardeşi Sıla Doğu da yanında görüldü.

MURAT AĞIREL'DEN YORUM: Yasal hırsızlık

Gezeteci Murat Ağıerl, Polat çiftinin tahliyesiyle ilgili X hesabından paylaştığı yorumunda şu ifadeleri kullandı:

"Polat davasında tutuklu sanıkların tahliyelerine karar verildi.

Tutukluluk halinin devamını isteyen Savcı muhtemelen itiraz edecek.Sanırım sonuç değişmeyecek.Yargılama tutuklu olmadan devam edecek .

Ölüyoruz,bitiyoruz ,yürüyemiyoruz martavallarının ne kadar boş olduğunu da bugün herkes gördü.Kaldıkları yerden aynı rezilliklerine,utanmazlıklarına devam ediyorlar.

‘'Vallahi ,billahi onlar yapmadı miki yaptı'' sosu ile hazırlanan uzmanların dahi anlayamadığı MASAK raporları ve mahkemeye sunulan bu iddianame ile tahliye olmamaları aslında şaşırtıcıydı!

Tahliye olmaları beraat anlamı taşımıyor elbette.Hatta vergi usul kanunundan muhtemelen ceza alacaklar.

Bakın 4 rapor ile tespit edilen hırsızlık ,500 Milyon TL sahte fatura , 170 Milyon TL aile şirketi arasında sahte fatura, 500 Milyon kayıt dışı para…

Stoklarda fazla mal var, olmayan ürünler satılmış ama raporu hazırlayanlar problem görmemiş !

Yani böylesi bir resmi rapor dahi hırsızlık var ama yasal hırsızlık dedi !

Ticaret ile uğraşıp kuruşun vergisini aksatmadan ödeyen namuslu iş insanları ,kümesteki kaz görünen uyurken dahi vergi ödeyen vatandaşlar sizlere sesleniyorum .

Usulü öğrendiniz artık."

1_753

Haber Ara