Yiğit Bulut'tan dikkat çeken paylaşım: Ali Koç'a gönderme mi?

Yiğit Bulut, Galatasaray’ın Fenerbahçe'yi mağlup etmesinin ardından, Ali Koç’a yönelik olduğu iddia edilen bir paylaşım yaptı. Gerginlik yaratan paylaşım, sosyal medyada büyük ses getirdi.

2024-09-22 20:54:21

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği derbinin ardından, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik olduğu iddia edilen ifadeler büyük yankı uyandırdı.

"DEDE PARASIYLA OLMAZ" SÖZLERİ GÜNDEMDE

Yiğit Bulut, Galatasaray'ın zaferinden sonra Japonya'daki bir arkadaşıyla yaptığı konuşmayı aktararak, sosyal medya platformu X'te “Dede parasıyla, baba parasıyla olmaz” ifadelerini kullandı. Bu sözlerin Ali Koç'a gönderme olduğu iddiaları ise gerginlik yarattı.

JAPONYA'DAN GELEN TELEFON DİKKAT ÇEKTİ

Yiğit Bulut, yaptığı paylaşımda Japonya'dan bir arkadaşıyla telefonda görüştüğünü belirtti. Görüşmede arkadaşı tarafından söylenen ve sonrasında telefonu kapattığını ifade ettiği cümle, sosyal medyada hızla yayıldı.

"BOŞUNA ÇIRPINMA" MESAJI

Bulut'un paylaşımındaki şu cümleler özellikle gündeme damga vurdu:
"Bu akşam Japonya'dan bir arkadaşım aradı. Bana şu cümleyi söyledi ve telefonu kapattı: ‘Dede parasıyla, baba parasıyla olmaz. Kendinde bir değer yoksa boşuna çırpınma.'"

Narin’in annesi katili açıkladı!

İstanbul'da silahlı çatışma! Yaralılar var!

Yiğit Bulut'tan dikkat çeken paylaşım: Ali Koç'a gönderme mi?

Gençlerin en sevdiği siyasetçiler açıklandı: Erdoğan mı ve İmamoğlu mu?

Kuzey Irak'ta bir askerimiz şehit oldu! Cenazeye gelen yakınları kaza yaptı

İzmir'deki kirlilik uzaydan görüntülendi