Dolar

34,2858

Euro

37,5298

Altın

2.923,39

Bist

8.871,76

Yusuf Akkaş'tan video paylaşımı: 'Yanlış insana çattılar'

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş şirket hakkındaki iddialar hakkında Youtube platformunda açıklama videoları yayınlayamaya başladı.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-11 16:07:04

Akkuş, videosunda, ticari ve siyasi konular üzerinde kendi değerlendirmelerini seslendiren Akkaş, insanlardan konuya vicdanla bakmalarını istedi.

Kendisini "Ahlaklı ve emekleriyle uğraşan" kişiler olarak tanımlayan Akkaş, suçlamalara yanıt verirken, "Çok yanlış insana çattılar, Allahın gölgesi herşeye yeter. Şerden hayır doğacak." dedi. Akkaş, domuz eti tespiti sonrasında açıklama yapmasının doğru zamanlama olduğunu savunurken, devletin adaletine güvendiklerini söyledi. Akkaş, "Allahın şanslı kuluyum ki bakanlıktan önce açıklama yaptık" dedi. Akkaş, bakanlığın şubelerine ilişkin tespiti gizlememesini de sorguladı, yani Akkaş'a göre bakanlık tespitlerini açıklamamalıydı.

"ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Yaşadığı durumun firmasını güçlendireceğini ileri süren Köfteci Yusuf, önemli bir pazara hitap ettiğini söyledi "Çok daha iyi olacağız." iddiasında bulundu. Akkaş, şubelerine zabıtaların baskın yapmaya başladığını, ama görevlilerin de bu durumdan memnun olmadığın iddia etti. Akkaş, "25 kişi zabıta şubemizi basıyor. Biz burada yemek yiyoruz, birazdan sivil kıyafetlerimizi giyerek burada yemek yiyeceğiz diyorlar. 25 kişi bir dükkana niye gönderilsin? 25 kişi ne buldu. Tutanaklara yazıyorlar ki domuz eti arandı. Bu olay Denizli şubemde oldu."

Akkaş'ın videosuna destek yorumları:

1_818

Haber Ara