Dolar

34,0944

Euro

37,9496

Altın

2.818,03

Bist

9.758,14

Siyah Kalp başlıyor: İntikam ve aşk dolu hikaye izleyiciyi büyüleyecek

Siyah Kalp dizisi, aşk, intikam ve tutkunun iç içe geçtiği, sırlarla dolu bir ailenin hikayesini ekranlara taşıyor. Kapadokya’da geçen bu sürükleyici yapım, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici atmosferiyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

6 Gün Önce Güncellendi

2024-09-12 08:44:56

Siyah Kalp başlıyor: İntikam ve aşk dolu hikaye izleyiciyi büyüleyecek

Show TV'nin yeni dizisi Siyah Kalp, 12 Eylül Perşembe günü izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Burak Tozkoparan, Hafsanur Sancaktutan ve Aras Aydın'ın yer aldığı dizi, aşk, intikam ve sırlarla dolu bir aile hikayesini ele alıyor. Kapadokya'da geçen bu sürükleyici yapım, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Peki, Siyah Kalp konusu nedir ve oyuncuları kimler?

SİYAH KALP İLK BÖLÜM KONUSU

Siyah Kalp, izleyicilere sürükleyici bir aile dramı sunuyor. Sumru (Ece Uslu), genç yaşta doğurduğu ikizlerini terk ederek varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kimliğini öğrenip Kapadokya'ya gelirler. Burada, gizemlerle dolu ailelerine dair sırları ortaya çıkarırken, aşk ve entrikalarla karşı karşıya kalırlar.

KARAKTERLER VE OYUNCU KADROSU

Dizinin zengin oyuncu kadrosunda birçok başarılı isim yer alıyor. Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat) gibi isimler başrolleri paylaşıyor.

DİZİNİN ÇEKİM YERİ: KAPADOKYA

Dizinin çekimleri büyüleyici manzaralarıyla ünlü Kapadokya'da gerçekleştiriliyor. Dizi, bu doğal güzelliklerin yanı sıra hikayesiyle de büyük ilgi çekiyor.

Haber Ara