Adana'da Çelik'ten sert açıklama: Bebek katilleri hesap verecek
Ömer Çelik, Adana'da yaptığı açıklamada, 'Yenidoğan Çetesi' bebek katillerinin en ağır cezayı alacağını vurguladı. Çelik, “Bu cinayet şebekesi bütün uzantılarıyla ortaya çıkartılacak” dedi.

Oluşturma Tarihi: 2024-10-21 07:50:03

Güncelleme Tarihi: 2024-10-21 07:51:54

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da düzenlenen partisinin 7. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı açıklamada, bebekleri öldüren 'Yenidoğan Çetesi' hakkında önemli ifadelerde bulundu. Çelik, bu cinayet şebekesinin en ağır şekilde cezalandırılacağını belirtti.

BEBEK KATİLLERİ EN AĞIR CEZAYI ALACAK

Çelik, “Yenidoğan Çetesi bebeklerin öldürülmesine dönük olarak ortaya çıkartılan bir cinayet şebekesidir. Şundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu cinayet şebekesi bütün uzantılarıyla, bütün bağlantılarıyla tam olarak ortaya çıkartılacak ve hukuk vasıtasıyla hepsi en ağır şekilde cezalandırılacaktır” dedi.

İSRAİL'İN SALDIRILARINA TEPKİ

Ömer Çelik, konuşmasının devamında, İsrail'in Gazze'ye yönelik 1 yılı aşkın süredir devam eden saldırılarına sert bir dille tepki gösterdi. “Hem öldürüyorlar hem de dalga geçer gibi gıda paketi atmaya çalışıyorlar. Ama sonuçta insanlık bir şey gördü. O gördüğümüz Batı'nın sokaklarında yankılanıyor, Batı'nın üniversitelerinde yankılanıyor. İnsan onuru, adalet, hakkaniyet ne olursa olsun diz çökmez. Soykırım şebekesi, İspanya gibi Filistin hükümetini tanıyan birkaç Batılı ülke dışında bütün Batılı ülke hükümetlerini ve bakanlar kurulunu işgal etmiş durumda” ifadelerini kullandı.